Què és el comerç amb marge de token?

《Normes de negociació de marges OKEx》

El comerç de tokens és la compra o venda de fitxes per al seu lliurament immediat. Podeu guanyar les diferències intercanviant entre fitxes.

Tot i que el palanquejament utilitza el deute per maximitzar el retorn potencial del comerç al comptat.

Podeu demanar préstecs a OKEx, executant posicions amb cinc vegades més del vostre capital. Per tant, el vostre retorn potencial es multiplica, però també la pèrdua potencial.

Com funciona el comerç de marges de tokens?

 1. Un testimoni llarg: podeu utilitzar el vostre principal més el testimoni prestat per comprar un altre testimoni i vendre’l fins que el preu pugi al nivell desitjat. Després de pagar el préstec i els interessos, l’import restant és el vostre guany multiplicat.
 2. Un testimoni curt: el comerç és més que “comprar abans d’una pujada” i “vendre abans d’una caiguda”. Podeu guanyar amb una caiguda del preu prestant la fitxa per vendre-la i després comprant-la de nou quan el preu hagi baixat per amortitzar el préstec i capturar la diferència de preu.
 3. També podeu arbitrar o cobrir exposicions en combinació amb negociacions de futurs o swap perpetus.

WX20190506-103501-11.jpg

Avantatges del comerç de marges OKEx

Interès horari

Alta flexibilitat per adaptar-se a la vostra estratègia comercial

Interès molt baix

La tarifa s’ajusta dinàmicament cada hora

Retorn multiplicat

Apalancament 3x amb risc controlat

Com comerciar?

2.png

Inicieu el comerç de marges de tokens amb 4 senzills passos:

 1. Transferiu fons del vostre "compte puntual" a "compte de marge"
 2. Préstec de fitxes
 3. Comerç de marges
 4. Interessos i amortització

En primer lloc, inicieu sessió a OKEx i aneu a Token Trading. Apareixerà una finestra emergent del nostre acord d’usuari de trading palanquejador. Llegiu atentament i accepteu les condicions per continuar.

3.png

 1. Transferiu fons de la vostra empresa "Compte Spot" a "Compte de marge"

Al vostre compte de marge, els fons es divideixen en diferents parells de negociació. Seleccioneu "transferència des de" del parell de negociació que vulgueu canviar per moure fons al compte. Tingueu en compte que només es mostraran a la pestanya els parells comercials admesos.

4.png

Un exemple de transferència d’ETH al compte de marge ETH / USDT.

A la pàgina Comerç de tokens, seleccioneu un parell de negociació marcat amb "5X", i feu clic a "Transferència" per dipositar el vostre actiu des de la vostra cartera o un altre compte comercial al vostre compte de marge.

5.png

Apareixerà un recordatori de la transferència de fons al vostre inici de sessió per primera vegada per al comerç de marges.

6.png

 1. Préstec de fitxes

Sota "Comerç de fitxes", seleccionar "Apalancament 5X" a la vostra dreta per canviar al mode apalancat.

Comerç de parelles amb el "5X" etiquetes són les que s’admeten palanquejament. A la part superior, el quadre gris mostra un breu resum dels recursos del parell.

Límit d’endeutament: 0-4x l’import total del testimoni disponible al parell de negociació del vostre compte de marge. Podeu negociar amb fins a un doble de capital.

7.png

Parell de negociació: el denominador és el testimoni base, que és el testimoni que veneu; el numerador és el testimoni de pressupost, que és el testimoni que compreu.

Diguem que estem negociant BTC / USDT: podeu demanar prestat BTC a BTC curt; o prestar USDT per comprar BTC.

 1. Comerç

9.png

El breu resum anterior s’actualitzarà a mesura que canviï el preu.

No us oblideu de prestar atenció al vostre compte quan tingueu cap càrrec. Podeu tancar les vostres posicions sempre que preferiu aturar la pèrdua / obtenir beneficis. Però quan el patrimoni net del vostre compte hagi baixat a un nivell determinat, pot provocar una liquidació forçosa. Això és per assegurar-se que no perdrà més del seu principal.

Exemple de negociació:

 1. Per ETH llarg: Préstec USDT per comprar ETH. Quan augmenti el preu de l’ETH, vengueu l’ETH i amortitzeu el principal i els interessos en USDT, i l’import restant es convertirà en el vostre guany.
 2. Per resumir ETH: prestar ETH i vendre. Quan baixi el preu de l’ETH, torneu a comprar ETH per amortitzar el principal i els interessos, l’import restant es convertirà en el vostre guany.

4. Interessos i amortització

Els interessos s’incorren diàriament i es poden amortitzar en qualsevol moment. (l’amortització s’ha de fer al testimoni prestat)

Per a la devolució, seleccioneu "pagar" i introduïu l’import.

Seleccioneu un compte de marge existent i feu clic a "pagar" a la dreta, empleneu l’import d’amortització i feu clic a "Presentar" per amortitzar el préstec.

10.png 11.png

Descripció:

 1. S’adopta un sistema de tipus d’interès horari per reduir el cost de l’endeutament.
 2. El tipus d’interès s’actualitza cada hora en funció de la demanda i l’oferta del testimoni.
 3. El tipus d’interès es bloqueja durant les primeres 24 hores després de l’èxit del préstec. La tarifa s’actualitzarà cada 24 hores després.
 4. Els interessos s’han de tornar cada 7 dies. No hi ha límit de temps per al préstec.

Per obtenir les regles detallades, consulteu:

Regles de negociació de marges OKEx (vigents a partir de les 04:00 del 26 de novembre de 2018)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner