Месечен отчет на екосистемата на OKB през май 2020 г.

През май OKB проведе осмото изкупуване и изгаряне, при което 3 509 874,52 OKB на стойност 19 милиона щатски долара бяха изпратени на адреса на черната дупка и изгорени.

Освен това 2 нови партньора са се приземили в екосистемата на OKB и са стартирани поредица от кампании за допълнително повишаване на привилегиите на притежателите на OKB, включително закупуване на OKB и получаване на допълнителни USDT и BTC бонус.

Като един от най-значимите сценарии за кандидатстване, OKChain и неговата тестова мрежа са осъществили определен брой значими подобрения, включително създаване на правила за гласуване и кандидати за супервъзлия, както и стартирането на първата кампания на OKChain Hachathon.

1. Най-голямото увеличение през май е 17.4% и обемът на търговия за един ден надхвърли 310 милиона щатски долара.

Пазари на ОКБ през май:

Цена на OKB в началото на май: 5.09 USDT

Цена на OKB в края на май: 5.26 USDT

Най-високата цена на OKB през май: 5.67 USDT

Най-висок ръст през май: 17.4%

24-часовият обем на търговия надмина 310 милиона долара на 29 май, което представлява най-високият през май. Основно търгуващите двойки срещу OKB са USDT, ETH, BTC и USDK, при които обемът на търговия на OKB / USDT търговска двойка отне 56.60%.

2. OKB извърши осмия обратно изкупуване и изгаряне, еквивалентно на 19 милиона щатски долара.

През май е проведено осмото изкупуване и изгаряне на OKB, чийто включен период е от 01 март 2020 г. до 31 май 2020 г. Този път броят на обратно изкупените и изгорени OKB е 3 509 874,52, еквивалентни на 19 милиона Щатски долари въз основа на пазарната цена по това време, с 9,3% по-висока от седмия тур.

Оригиналното издаване на OKB е 300 милиона и след завършване на осмия кръг на обратно изкупуване и изгаряне, натрупаният обратно изкупен и изгорен OKB е 20 671 583,58, като отнема 7% от първоначалното издаване. Текущото предлагане на вторичния пазар е 279 328 416,42 OKB.

Бъдещото изкупуване и изгаряне на OKB ще бъде насочено към вторичния пазар. Предполага се, че в бъдеще няма допълнително издаване на OKB, всички останали OKB ще мигрират към главната мрежа на OKChain и нейният интелигентен договор за издаване ще бъде изтрит.

Вярваме, че с пълното си сърце и искрена практика на екипа на OKB, дефлационният модел на OKB е водещ на пазара и ще върне на всички поддръжници с висококачественото си представяне.

3. Значителни надстройки на OKChain Testnet

Като един от най-значимите сценарии за приложение на OKB, OKChain завърши пускането на testnet 0.10. OKT е изключителният естествен токен за екосистемата OKChain и в бъдеще 100% от блоковете за генериране на OKT ще се картографират към притежателите на OKB.

На 04 юни първата кампания на OKChain Hackathon стартира за всички разработчици и участниците могат да спечелят награди на OKB на стойност 5000 щатски долара

4. Сценариите за приложение на OKB продължават да се разширяват

На 20 май OKB постигна партньорство с платежната платформа Linka, с помощта на която притежателите на OKB могат да използват OKB за закупуване на ежедневни нужди в Корея.

На 28 май OKB постигна стратегическо партньорство с Changelly, една от най-известните платформи за криптообмен. Оттогава потребителите могат да използват Visa, MasterCard, Apple Pay и други платежни услуги за закупуване на OKB.

На 10 май, едно от важните вътрешни права за притежателите на OKB, предварителните продажби на 13-ия OKEx Jumpstart – NDN Link приключиха успешно. Ексклузивният абонаментен кръг за OKBelievers достигна 8,482,996,335 NDN, а този за OKTraders е 6,523,456,534. NDN отбеляза 200% увеличение на цените в дебютната си търговия в сравнение с цената на предварителната поръчка.

Досега броят на сценариите за кацане с подкрепата на глобалните партньори на OKB достигна 45, обхващайки повече от 10 важни области, включително плащания, транзакции, пазарен софтуер, портфейл, кредитиране и заем, технологична сигурност, пътувания, обслужване на живот, развлечения, социални , електрически договор и O2O.

В същото време притежателите на OKB също се радват на 14 вътрешни привилегии, включително отстъпка от такса за търговия, спестявания на OKB, търговия с ливъридж на OKB, преобразуване на малък баланс, абонамент за OKEx Jumpstart, обратно изкупуване на OKB & изгаряне, делегирани търговци и други привилегии.

5. Стартирани Airdrop кампании за последователи на OKB

През май стартирахме въздушна кампания за всички потребители на OKEx: потребителите, закупили OKB на стойност 100 щатски долара, ще получат самолет от 10 щатски долара в USDT. Също така, ако поканите приятеля си да се регистрира в OKEx и закупи OKB на стойност 100 щатски долара, вие и вашият приятел ще получите излъчване от 10 щатски долара в биткойн.

На 14 май проведохме AMA за нашите глобални фенове с групата CoinCryptoProfit и докладвахме за текущите екосистемни конструкции на OKB.

Освен това проведохме AMA в групата на SatoshiClub, за да отговорим на въпросите относно OKB, повдигнати от групата.

В бъдеще екипът на OKB ще се стреми да предлага най-качествената услуга на повече потребители и ще спомогне за постигането на консенсус по отношение на блокчейн индустрията и OKB.

Ако имате въпроси или съвети, моля, свържете се с имейл адреса по-долу.

OKB имейл: [имейл защитен]

Имейл на OKChain: [имейл защитен]

OKChain https://t.me/okchaintech

Екип на OKB

Юни 2020 г.

Promo
banner
Promo
banner