Vechain Price Prediction 2021 – Експерти вземат, бичи технически перспективи и партньорства, движещи цената на ПОО

[Актуализирано на 14 февруари 2021 г.] Vechain не видя края на годината, на който би се надявал, след като е преживял атака през последния месец на 2019 г. Нарушението видя, че Vechain Foundation губи VET токени на стойност над 6 милиона долара и се дължи на човешка грешка, което в резултат води до Финансовият директор се оттегля. След като Фондацията публикува съобщение, в което се твърди, че е поправила грешката и е оставила окончателното решение дали да изгори откраднатите жетони или не на общността на Vechain.

В ценовия план VET токенът вероятно ще се възползва масово от китайското правителство, възприемащо технологията blockchain. Миналия октомври президентът на Китай Си Дзинпин заяви, че приложението на технологията блокчейн ще играе решаваща роля в новите технологични иновации и индустриална трансформация.

През 2020 г. цената на ПОО се очаква да бъде пълна с пикове и ако пазарът на алткойни изпита значителен бичи инерция, това може да тласне цената на токена към нивото от 0,5 долара.

В тази статия ще разгледаме няколко експертни прогнози, технически анализ и скорошни събития, които имат потенциал да повишат цената на Vechain тази година.

Мнение на експертите за това защо Vechain ще се издигне

Трябва да внимавате какво казва експертът по крипто за бъдещата цена на любимата ви монета. Въпреки че техните прогнози може да не са точни, те със сигурност влияят на пазара. Нека да разгледаме някои експертни мнения относно бъдещата цена на VeChain.

Според Роджър Вер, наричан още „Биткойн Исус“ и един от най-влиятелните гласове в крипто сектора, VeChain има светло бъдеще. Той твърди, че основната мисия на платформата е да решава реални проблеми и има приложения, обслужващи много индустрии. Ver заяви, че колкото и да се интересува от блокчейн, който позволява на безразрешен партньор да анализира цифровата система за пари, VeChain има някои вълнуващи начини да ги използва, за да спре фалшивите стоки и да направи P2P безразрешителните пазари по-надеждни.

Тим Дрейпър, легенда от Силициевата долина, известен инвеститор в много компании, както и голям почитател на цифровите валути, се присъедини към екипа на VeChain в началото на миналата година. Този ход беше похвален от фондация VeChain, която заяви че Draper и платформата имат подобна визия по отношение на бъдещето на криптовалутите и блокчейн решенията.

Vechain Price News

През този месец VeChain се покачи повече от 100% и за първи път от лятото на 2018 г. ПОО преодоля 200-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA). В рамките на периода монетата също успя да пробие 14-месечна тенденция на спад. Печалбите могат да се отдадат на китайския президент Си Дзинпин, който приема технологията блокчейн.

В момента цената му е около $ 0,006 с пазарна капитализация от $ 317 милиона след 5,58% промяна през последните 24 часа.

Прогнозата за цените и перспективите за следващите 3 до 6 месеца ще се основават на консервативен подход – но всичко може да се случи с криптовалутите и основните движения на цените могат да се случат във всеки един момент от времето, като например как Ripple в края на миналия септември премина от $ 0,32 USD на $ 0.69 USD само за няколко дни.

Въз основа на разгледаните фактори, прогнозата ни за цената на Vechain ще бъде от 0,015 до 0,028 долара.

Това се дължи на факторите, обяснени по-долу, включително цената на THOR (VTHO) токените и тяхното използване и транзакции на платформата VechainThor.

Ефектът на Vechain THOR върху цената на ПОО

В крайна сметка мнозина вярват, че стойността на VET токена ще се сведе до стойността на THOR, която той произвежда. И така, каква е стойността на THOR? Е, ние знаем, че минималният процент на производство ще бъде 00042 THOR на ПОО на ден, но колко струва 1 THOR?

Все още не сме съвсем сигурни. През първите два месеца не е имало много ценови действия по THOR, тъй като обемът е нисък. Изглежда, че мнозина искат да задържат своя THOR, докато обемът не увеличи цената.

Освен това единственото място, с което може да се търгува, е на борсата LBANK. Всичко това ще се промени през следващите месеци, след като платформата за търговия OceanEX стартира в края на октомври.

OceanEx ще работи с блокчейн платформата VechainThors и притежателите ще имат възможност да конвертират или реинвестират VTHO направо в ПОО и по този начин да увеличат цената на ПОО. Това може да е една от многото причини, поради които цената на ПОО може да се възстанови.

Търсенето на THOR също ще се увеличи, след като корпоративните партньори на Vechain започнат да използват блокчейна. Всички за този момент, тъй като проектът наистина „оживява“.

Понастоящем повечето предприятия са на тестови мрежи, които изпълняват тестови транзакции, но това скоро ще се промени. Очакваме скоро миграция към основната мрежа, където ще видим все по-голям брой сделки и интелигентни договори, които ще се случат преди края на годината. Транзакциите могат да бъдат наблюдавани на Veforge.

Има много други партньорства между VeChain и признати компании на пазара. Например норвежките кралски особи са били свидетели на споразумението VeChain и DNV GL преди няколко месеца. Това със сигурност е възходящо за целия крипто пазар, който се разширява ежедневно.

Очаква се повече транзакции означава повече натиск върху цената на ПОО

Колкото повече транзакции и интелигентни договори по веригата означават, че повече VTHO ще бъдат изгорени. Тези транзакции изискват използването и изгарянето на VTHO.

Тъй като повече VTHO се изгаря, предприятията ще трябва да излязат на пазара, за да закупят повече VTHO, за да изпълнят блокчейн писането. Това би увеличило стойността на VTHO. Ако дадено предприятие не иска да тръгне по този път, то може да закупи ПОО и да произведе собствено THOR; ход, който би трябвало да доведе до повишаване на цената в собствената монета (ПОО), като все още повишава стойността на притежателите.

Докато всичко това се случва, Vechain в момента води преговори с китайското правителство за създаване на нова въглеродна екосистема – този път с множество участници (големи предприятия), които биха могли. участвам. Това би било дори по-голямо от приложението на BYD за въглероден кредит за електрически превозни средства. Vechain може да се окаже основният блокчейн за цяла екосистема на „проследяваната“ икономика в рамките на китайски инициативи.

Vechain сътрудничество с Amazon Web Services

На 18 февруари VeChain съобщи че си е партнирал с Amazon в ход, който ще види мрежата на криптовалутата да расте и също така ще повиши цената й през следващите няколко месеца. Блокчейнът стартира интегрирано решение с едно кликване в облака на Amazon Web Services, което ще позволи на много предприятия да внедрят бързи, съвместими и сигурни блокчейн приложения.

Интеграцията ще бъде чрез Blockchain като услуга на VeChain (BaaS), която стартира през 2016 г. Платформата съчетава много различни решения, включително идентификация за проверка, NFC + RFID чипове, корпоративни ИТ услуги и криптиране на blockchain, всички от които се използват за предлагане на цялостно ИТ решение.

Платформата BaaS вече ще позволи на различни бизнеси да изграждат и използват свои собствени блокчейн приложения, дори ако нямат никакви технически характеристики. За компаниите ще бъде по-лесно да управляват своите интелигентни договори в облака.

С решението с едно щракване, BaaS решението на VeChain ще използва AWS CloudFormation и ще даде възможност на клиентите да разполагат само с едно кликване. Това ще помогне да се премахне тромавото ръчно внедряване, свързано с нововъзникващата индустрия.

Новото сътрудничество беше посрещнато с вълнение сред общността на VeChain и към момента на писане на VeChain придобити 16% през последните 24 часа. Очаква се този положителен импулс да продължи през следващите няколко месеца, тъй като VeChain се утвърждава като блокчейн платформа номер едно.

VeChain работи с Walmart China за създаване на платформа за безопасност на храните

Walmart China наскоро обяви нова платформа за проследяване на храните, задвижвана от VeChain. Целта е да се предостави на потребителите възможността да имат повече информация за качеството на храната, която купуват. 

Потребителите ще могат да сканират QR кода от различни продукти, продавани в Китай, и да разберат как са произведени. 

Сканирайте с любимия си скенер за QR код! Използвах Wechat и Alipay#VeChain #Walmart $ VET $ VTHO #QRCode #Blockchain #AdoptionIsHere pic.twitter.com/Z4XV0jBfY3

– DontShowMeTheMemelines (@DMemelines) 25 юни 2019 г.

Лиу Сяоен, главен директор по закупуване на Wal-Mart China, коментира:

„Wal-Mart винаги се е ангажирал да стане търговец на дребно, доверен от потребителите. През 23-те години от влизането си в Китай Wal-Mart непрекъснато се стреми да подобри безопасността и управлението на качеството на храните. Технологията Blockchain ще помогне на Wal-Mart да се превърне в лидер в управлението на ретроспективни стоки в индустрията на дребно. “

С тази нова система за проследяване ще бъде възможно проследяемото прясно месо да представлява 50% от общите продажби на пакетирано прясно месо, зеленчуците – 40% от общите продажби на пакетирани зеленчуци. Освен това проследимите морски дарове ще представляват 12,5% от общите продажби на морски дарове до края на 2020 г.. 

Това е много важно за притежателите на VeChain, които се опитват да разберат как ще се държи цифровата валута в бъдеще. Според VeChain Insider, неотдавнашното увеличение на транзакциите във блокчейна VeChainThor може да бъде свързано с това, че Walmart работи онлайн с 23 различни продукта. 

Всички транзакции ще изискват VTHO, генериран от VET. Всеки ден се генерират 37 милиона VTHO. Повече от 20 милиона VTHO също се изгарят всеки ден. В бъдеще броят на транзакциите може да нарасне, тъй като се очаква Walmart да мащабира платформата с още 100 продуктови линии. 

Струва си да се спомене, че това ще бъде само един от партньорите на VeChain. Тъй като продуктът показва положителни резултати в Walmart China, може да има нови заинтересовани страни за подобряване на техните решения чрез внедряване на блокчейн технология чрез VeChain. 

Според екипа, който стои зад VeChain, може да има над 2 милиона транзакции на ден с помощта на Walmart China. Това би направило VeChainThor по-голяма мрежа от Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) взети заедно. 

Има и други компании по света, които вече използват блокчейн технологията, за да проследяват различни продукти в супермаркетите. Това е много положително за лицата, които биха могли да имат повече информация относно продуктите, които купуват в различни магазини на дребно в различни страни. 

Основите са много важни за мрежата за криптовалута. По време на периоди на слаб растеж или мечи пазар е много важно проектите за крипто и блокчейн да останат активни, като подобряват решенията, които предлагат на хората. VeChain продължава да се разраства на пазара. От началото на август броят на сметките с повече от 1 ПОО нарасна с почти 4%. 

За компаниите ще бъде много важно да възприемат VeChainThor и да подобрят предлаганите продукти и услуги. Това ще помогне да се увеличи приемането на VeChain и да се увеличи цената на цифровия актив на ПОО. Повече партньорства и споразумения с фирми ще бъдат много бичи за дългосрочната цена на този цифров актив.  

VeChain (VET) Предсказване на цените TradingView Анализ актуализиран на 14 февруари 2021 г.

ПОО варира странично между 0,06 и 0,05 нива от SalmonGuy На TradingView.com

ПОО наскоро се проби под краткосрочната линия на тенденция, показана от анализатора. Това може да е сигнал, който показва края на това краткосрочно рали. Означава ли това, че тенденцията към макро бикове е приключила? Не. Това означава, че засега е спряло и може да прави пауза. 

Според анализатора е налице тясна консолидация между 0,06 USDT и 0,05 USDT. Може да продължи да се движи в този диапазон през следващата седмица и дни. Независимо от това, той ще отговаря на средната линия на тенденция и ще реагира на нея (или може би не). Може да е добър момент за натрупване на ПОО, както каза анализаторът.

Ценова акция на Vechain VETUSDT от martinbilusic На TradingView.com

Според анализатора на TradingView от 23 декември и най-ниската цена от 0,012 USDT, ПОО расте. Възможно е също така да се види, че е имало ясно възходящо ниво на подкрепа, което може да бъде определено важно през следващите дни и седмици. 

Анализаторът смята, че ПОО със сигурност може да се придвижи към 0,034 USDT. Независимо от това, цената може също да се движи надолу и да тества 0,024 USDT региона като ниво на подкрепа. Нещата ще зависят от това как пазарът продължава да се движи през следващите седмици и дали това ще окаже влияние и върху двойката за търговия VET / USDT.

VETUSDT, 3 часа, три влизания – rr 1,63, 1,52, 2,59 или излизане на бот? от reggytrades На TradingView.com

Както анализаторът вече показва на графиката, двойката за търговия VETUSD сега се търгува във възходящ триъгълник, който също е част от възходящ канал, идващ от 2020 г. През последните дни виртуалната валута се движи нагоре и това може да бъде добър момент да разберете какво може да се случи по-нататък. 

Той също така показва в тази 2-часова диаграма, че скоро можем да видим някакъв по-голям обем и определение дали тенденцията ще продължи към по-високи цени или не. Виртуалната валута може да продължи да се движи нагоре, ако целият крипто пазар получи още един тласък, включително биткойн (BTC).

Вечейна формация Бик от Келитос На TradingView.com

Цифровата валута VETUSDT формира обратна глава и рамене на 30-минутната диаграма, която не е имала възможност да се придвижи нагоре. Изглежда обаче, че цифровата валута се търгува над нивото на подкрепа от 0,018952 долара за монета. В допълнение към това, следващите нива на съпротива изглеждат на $ 0,02, а също и на $ 0,0211. 

Анализаторът смята, че H&S може да тласне VeChain до нови върхове. Това обаче не беше така и сега ПОО коригира увеличението на цените, преживяно в края на 2020 г., с неправилен модел, който се движи настрани.

VETUSDT кратко от Trader_OMS На TradingView.com

По отношение на търговската двойка VET / USDT анализаторът смята, че пазарът може да падне след бързо нарастване на цените между ноември и декември тази година. В едномерната диаграма на борсата Binance анализаторът вижда силна съпротива между 0.018743 USDT и 0.01944 USDT. 

Ако виртуалната валута не е в състояние да надмине тези нива, тогава може да видим, че ПОО пада до 0,014260 региона за подкрепа, който е работил като съпротива в миналото. Определено ще бъде важно как се държи целият крипто пазар, за да разберем кои са най-възможните резултати за този цифров актив през следващите седмици.

Искате ли да търгувате за VET токена на Vechain? Можете да го направите с ETH, BTC или BNB на Binance обмен. 

Promo
banner
Promo
banner