Recapitulació AMA: fem tècnica: Ravencoin a OKEx

Ens va alegrar molt haver tingut l’oportunitat de convidar Tron Black, desenvolupador principal de Ravencoin a unir-se a la nostra sessió Pregunta’m-qualsevol cosa (AMA) i xerrar en profunditat amb nosaltres. Basat en l’extens desenvolupament i proves del protocol Bitcoin, Ravencoin (RVN) té com a objectiu desenvolupar una cadena de blocs optimitzada específicament per permetre la transferència sense problemes d’actius, tant físicament com digitalment, d’un titular a un altre.

Aquí podeu llegir el resum de tot el que hem comentat durant la sessió. Aquesta AMA es divideix en dues parts, on es va demanar a Tron que compartís l’associació de Ravencoin amb nosaltres, seguida de Q en directe&A al nostre grup.

Sessió 1

P1: quins són els vostres antecedents i com us va sorgir la idea de crear el projecte RVN?

A1: Jo només sóc una petita part de Ravencoin i hi ha alguns desenvolupadors increïbles (Jeremy, Mark, Cade i Corbin) que han aportat les noves capacitats a mainnet. La idea bàsica d’aportar actius a una plataforma blockchain derivada de bitcoins va ser de Bruce Fenton, un exdirector executiu de la Fundació Bitcoin amb experiència de tota la vida en el món de les finances tradicionals i el corredor de valors. Medici Ventures permet que alguns dels seus desenvolupadors contribueixin al projecte. Vaig tenir la sort de tenir els antecedents adequats per ajudar en aquest projecte. Tinc una llicenciatura en CS, habilitats de codificació C ++, formació en economia, èxit empresarial primerenc, experiència docent, MBA i una passió ardent pel criptoespai i com pot canviar el món per millorar.

P2: Per què vau anomenar el projecte Raven? Què es va crear Raven per resoldre? Quin és el model de negoci del projecte?

A2: El nom prové de Bruce Fenton. Els corbs són ocells intel·ligents amb una rica història. Ravencoin facilita la creació i la transferència del vostre propi actiu. No hi ha un model de negoci per al projecte. És un regal per al món amb l’esperit de Bitcoin. Medici Ventures ha permès que alguns dels seus principals desenvolupadors aportin temps i esforç al projecte. Medici Ventures té una RVN minada, de manera que pot guanyar-se.

P3: per a què serveixen els tokens $ RVN? El que li dóna valor?

A3: Gràcies per preguntar. Les fitxes RVN s’utilitzen per comprar el vostre propi testimoni a la plataforma Ravencoin. Aquells RVN es cremen. RVN també s’utilitza per incentivar els miners i assegurar la cadena. RVN també s’utilitza per a les comissions de transaccions per a la transferència de recursos creats per l’usuari o RVN.

P4: al vostre parer, què és l’únic "venent" punt, o la millor característica, de Ravencoin?

A4: Això és com si se’l demanés "qui és el teu fill preferit?", però respondre-ho no costa milers de nens en teràpia, així que faré una oportunitat. La millor característica de Ravencoin, amb els resultats més inesperats, ha estat la seva vinculació a IPFS. Això es feia originalment per garantir que les metadades sobre un testimoni no es perdin com ho han fet en altres plataformes com Counterparty. El vincle amb IPFS s’ha ampliat per incloure missatgeria i memos. Ara podeu incloure informació, fins i tot un PDF o un videoclip amb cada transacció. Això és potent i no puc esperar a veure com s’utilitza.

Q5: Quins avantatges té l’ús de Ravencoin per a la tokenització d’actius en comparació amb altres protocols de blockchain?

A5: Per on començo? En primer lloc, les metadades sobre el testimoni es poden registrar mitjançant IPFS, de manera que tothom sàpiga què representa el testimoni. En segon lloc, el testimoni té un nom únic que pot ajudar a prevenir els testimonis falsos amb el mateix nom i permet que el testimoni tingui una arrel de confiança llegible per humans que no sigui només de 40 caràcters hexadecimals (ERC-20). Hi ha exploradors de recursos com https://ravencoin.asset-explorer.com (https://ravencoin.asset-explorer.com/) i https://www.mangofarmassets.com/assetviewer (https: // www .mangofarmassets.com / assetviewer). Carteres com RVN Wallet, MangoFarms Wallet i Zelcore wallet admeten els recursos de Ravencoin.

P6: Ser un blockchain totalment impulsat per la comunitat té els seus propis inconvenients per a rvn? Ja ho sabeu, el voluntarisme no significa cap equip legal ni de màrqueting.

A6: Sí, té inconvenients, però els avantatges han superat amb escreix els inconvenients. És només tecnologia que la gent decideix utilitzar. Ravencoin ha atret el tipus adequat de persones, inclosa la donació d’assistència legal quan calia. La manca d’un pressupost de màrqueting alenteix la consciència. D’alguna manera, això és bo, ja que la demanda de RVN no depèn de la promoció. A mesura que altres projectes detenen la promoció o esgoten els fons de màrqueting, estan en risc. El Ravencoin creix lentament i de manera constant a mesura que cada vegada hi ha més gent que coneix la seva existència. Considera’t afortunat d’haver conegut Ravencoin abans d’hora.

P7: És poma a poma si dic que el ravencoin afectarà Wall Street de la mateixa manera que Bitcoin altera la banca central?

A7: Ravencoin ajudarà a mostrar la manera com la tokenització pot millorar la formació de capital. Correspon a altres aprofitar aquestes noves eines, tecnologies i funcions. Pot passar primer en altres països diferents dels EUA. Mireu la història de Blockbuster Video (antic líder en lloguer de vídeos) i de Netflix (actual líder de transmissió de vídeo) per veure què podria passar en el futur. Wall Street és el nou vídeo BlockBuster? Veig patrons similars d’arrogància, però només el temps ho dirà.

Q8: Com defensarà Ravencoin la distribució hashrate (alguna pregunta) si hi ha valors importants emesos en aquesta plataforma (atac de doble despesa)?

A8: Ravencoin no torna a organitzar-se després de 60 blocs, cosa que ajuda a prevenir els atacs de doble despesa, una funció anomenada NLR. A més, cal tenir en compte que en la majoria dels casos els tokens són bescanviats per un emissor, cosa que elimina l’incentiu de fer una doble despesa. Suposem que el testimoni és una part dels béns immobles. Les lleis de la jurisdicció per a la propietat immobiliària s’aplicarien a l’hora de canviar per dividends, etc. A més, si l’emissor utilitza la funció d’Actius restringits de Ravencoin que té fitxes que comencen per $, les fitxes robades poden ser congelades per l’emissor pendent d’una investigació. Nota: els actius normals (que no comencin per $) no es poden congelar, però l’emissor del testimoni hauria d’especificar com es gestiona el bescanvi.

P9: Com funciona RVN? Quin problema va resoldre RVN? Com funcionen els Tokenomics?

A9: RVN funciona com BTC, perquè és una bifurcació de codi de BTC.

RVN us permet crear les vostres pròpies fitxes en menys d’un minut. És fàcil!!!

Cal crear RVN per crear el vostre propi testimoni. S’han cremat 500 RVN per crear un element arrel amb un nom únic. Es crema 100 RVN per crear un subactiu (sota un actiu arrel). 5 RVN es crema per crear un actiu únic (NFT). 1000 RVN cremats per ser un qualificatiu. Es van cremar 1500 RVN per crear un actiu restringit amb superpoders especials. 0,1 RVN cremat per adjuntar una etiqueta a una adreça de Ravencoin. S’utilitza una petita quantitat de RVN, però no es crema per transferir actius.

Q10: La seguretat i la seguretat sempre són les coses més importants. Quin és el mecanisme de seguretat de RavenCoin per garantir que els actius dels usuaris no es converteixin en objectiu dels pirates informàtics??

A10: Ravencoin té una forta xarxa de miners. La majoria del codi original prové de Bitcoin, que és probablement el codi més verificat del món. Hem executat una recompensa d’errors per esperar que trobem algun defecte abans de llançar-lo a mainnet. Amb tot això, no hi ha garanties, ja que es tracta només d’un codi font proporcionat gratuïtament que la gent opta per executar. Si necessiteu garantia, hauríeu d’encarregar una auditoria del codi. No hi ha cap empresa de Ravencoin, només un dipòsit de GitHub i molts seguidors apassionats.

Q11: Actualment, la majoria dels inversors $ RVN simplement se centren en el preu del testimoni a curt termini i no en el valor real del projecte. Podeu explicar-nos la motivació i els avantatges d’un inversor en RVN a llarg termini??

A11: No puc parlar de les motivacions dels inversors individuals. RVN és un excel·lent testimoni amb una bona liquiditat. RVN s’utilitza per incentivar els miners i ajudar a protegir la plataforma d’actius de Ravencoin, de manera que té un cas d’ús. RVN pot ser un magatzem de valor i un mitjà d’intercanvi. Una de les meves coses preferides de Ravencoin és que és complicat de classificar, ja que té tants usos. M’encanta veure com la gent construeix amb aquesta plataforma tecnològica. Ravencoin fa possible coses noves.

P12: Qui són els vostres competidors i com voleu prosperar entre ells?

A12: Pot semblar estrany, però no veig tecnologies criptogràfiques alternatives com a competidors. L’espai criptogràfic és reduït en comparació amb els sistemes heretats que hem tingut durant els darrers cinquanta anys, així que considero tots els projectes com una manera d’atraure persones noves al cripto-ecosistema. Si afegim valor, funcions i capacitats, més persones aprendran sobre la plataforma Ravencoin i què pot fer per ells. El contracte intel·ligent ERC-20 és una opció alternativa d’emissió d’actius, però Ravencoin és molt millor per a la majoria d’usos, per la qual cosa es necessita més educació.

P13: Quina és la singularitat del testimoni Raven? Per què els inversors (inclòs jo) haurien d’invertir a Raven??

A13: Ravencoin és una plataforma. Heu d’avaluar les capacitats de la plataforma Ravencoin i preguntar-vos si s’utilitzarà i si aporta valor sobre altres plataformes com ETH, EOS o TEZOS. Pista: sí. Intento no proporcionar consells sobre inversions, així que feu la vostra pròpia investigació.

Comenceu aquí: https://ravencoin.org (https://ravencoin.org/) i aquí: https://medium.com/@tronblack (https://medium.com/@tronblack)

P14: Quins plans teniu per a l’expansió mundial? En aquest moment, només us centreu en el mercat? O centrar-se en la creació i desenvolupament de clients o usuaris, o en associacions? Es pot explicar això?

A14: El Ravencoin ja és un fenomen global. Corea del Sud ha estat a Ravencoin des de fa un temps i vaig tenir l’oportunitat de parlar en una trobada sud-coreana de Ravencoin que va omplir una sala d’art amb una llista d’espera. A causa d’OKEx, aquesta consciència s’estendrà a la Xina. El nostre enfocament és construir i educar sobre Ravencoin. No hi ha pressupost de màrqueting i no hem recaptat fons. Fins ara l’èxit ha estat totalment orgànic i Ravencoin té la millor comunitat de qualsevol moneda, a qualsevol lloc.

P15: Quines esperances teniu amb el llistat de $ RVN a OKEx??

A15: Espero que el llistat de $ RVN doni a conèixer Ravencoin a noves parts del món. El projecte és més capaç del que la majoria de la gent sap i, com que es va llançar sense recaptar fons, no hi ha pressupost de màrqueting. Depèn de les persones intel·ligents esbrinar què pot fer Ravencoin i utilitzar la tecnologia per crear noves empreses i nous projectes.

Sessió 2

P1: Per què Ravencoin necessita 2 exploradors d’actius i ho faci de manera diferent??

A1: Hi ha moltes maneres de veure els recursos. Esperem que hi hagi molts més exploradors. Igual que hi ha desenes d’exploradors de cadenes de blocs per a BTC, probablement hi haurà moltes més maneres de veure les transaccions d’actius de Ravencoin.

P2: El desenvolupament tècnic d’un projecte no sempre es reflecteix en el preu del seu testimoni. Té Ravencoin una estratègia per mantenir o augmentar el preu del testimoni RVN??

A2: Estic dacord. I crec que és especialment cert en el cas de Ravencoin. És possible que el valor real no es reflecteixi a curt termini. El projecte Ravencoin no és una empresa. Passarà temps. No hi ha cap departament ni un pressupost de màrqueting, però a través d’esdeveniments com aquests, podcasts, blocs i nous projectes que es construeixen a la part superior de Ravencoin, crec que el valor es reflectirà amb el temps..

P3: Podeu proporcionar-nos algunes bones raons per les quals la gent necessita comprar fitxes RVN, mentre que centenars de projectes van fracassar i van passar a la fallida o fins i tot als desenvolupadors sota fiança quan recapten milions i milers de milions de fons?

A3: Molts es van cremar durant la boja fase de l’ICO del 2017. Ravencoin no va participar. Ravencoin és tecnologia i una comunitat apassionada. Si demà em toca amb un autobús (no ho permeti), el projecte continuarà perquè és gratuït, de codi obert i tothom el pot continuar, contribuir, utilitzar-lo o copiar-lo. Ravencoin no pot anar a la fallida. És codi i no té prestat, ni té deutes. Alguns dels desenvolupadors bàsics, inclòs jo mateix, poden treballar en el projecte mentre treballen a Medici Ventures. Aquest és un gran arranjament.

P4: Com avalua Ravencoin la importància de la comunitat d’usuaris? En un futur proper, RAVEN té algun pla especial per atreure i expandir la comunitat? ?

A4: La comunitat Ravencoin és la part més important i valuosa del projecte. Ja hi ha clons del codi, però no de la comunitat apassionada, útil i dedicada. Us convidem a formar-ne part i ajudar-lo a expandir-lo a Àsia.

P5: RVN és un projecte que compleix la normativa de tokenització d’actius als Estats Units, cosa que significa que els actius emesos al protocol RVN estan bé amb les autoritats dels EUA?

A5: Ravencoin ofereix funcions que ajuden els emissors dels Estats Units a mantenir la legalitat segons les normes vigents dels Estats Units. He escrit sobre com es pot fer això, però sempre recomanaria que els vostres plans siguin revisats per un advocat competent. Les normes dels Estats Units són complexes i provenen d’una època diferent.

P6: Ravencoin sempre busca socis excel·lents i els usuaris creixen constantment. Voleu compartir amb nosaltres quin és el secret d’aquest ritme de creixement??

A6: Una comunitat vibrant i acollidora. Tecnologia que resol problemes reals de tokenització. Fàcil d’utilitzar perquè tothom hi pugui participar. No es llança com a ICO, de manera que és just per a tothom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner