Recapitulació AMA: compreu Crypto mitjançant la porta d’entrada Fiat Koinal a OKEx

Koinal té com a objectiu simplificar la compra de criptomonedes mitjançant la seva tecnologia d’intercanvi propietària en què utilitzen la supervisió de fraus més sofisticada i la tecnologia avançada de xifratge per protegir els pagaments. Les criptomonedes admeses inclouen Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash i Ripple. Els clients poden comprar segons les formes de pagament preferides mitjançant targetes de dèbit i crèdit, transferència bancària i altres mètodes de pagament alternatius.

Aquesta AMA es divideix en dues parts, on es va demanar a Anil que compartís les seves opinions i la seva col·laboració amb nosaltres, seguit de Q en directe&A al nostre grup.

Secció 1

1. Quants països i quantes criptomonedes són compatibles amb Koinal?

Targetes bancàries emeses als països següents & les regions no són compatibles amb Koinal: Vietnam, Bolívia, Equador, Algèria, Bangladesh, Indonèsia, Jordània, Kirguizistan, Marroc, Nepal, Iran, Pakistan, Taiwan, Cambodja, Cuba, Macedònia, Nepal, Nigèria, Tailàndia, Líbia, Sudan, Iemen , Zimbabwe, Síria, Panamà, Ghana, Mongòlia, Botswana, Trinitat i Tobago, Corea del Nord, Egipte, Tunísia, Kenya, Myanmar, Líban. Estem treballant per eliminar alguns dels països de la llista. Admetem 5 monedes: BTC, ETH, XRP, LTC, BACH. Les monedes noves estaran disponibles aviat.

2. Koinal s’ha associat amb altres intercanvis a més d’OK OK?

Sí, tenim una àmplia gamma d’associacions i ens expandim contínuament.

Però ens encanta OkEx molt!

3. Com afronta el frau una empresa tan popular com Koinal i garanteix la seguretat dels seus usuaris, teniu alguna funció especial? Digueu-me que la vostra empresa només treballa amb empreses o admet usuaris normals? I quant de temps triga el procés KYC? Koinal admet monedes com Bitcoin, Ethereum, Ripple, etc. La vostra empresa emetrà la seva pròpia criptomoneda en el futur?

El frau és un dels problemes més greus que tractem. Koinal té un equip amb molta experiència en matèria de frau i risc amb seu a la UE. Treballem amb els millors proveïdors de KYC i tenim un dels millors equips de risc de la UE que ens estalvia cada dia. SG Veteris és el propietari de la marca Koinal i també té clients corporatius. SG Veteris té serveis B2C i B2B: www.sgveteris.com. El temps de procés de KYC depèn dels detalls de l’aplicació. Haureu d’obtenir el resultat entre 1-15 minuts. Emetre la nostra pròpia criptomoneda encara no està en els nostres plans. És clar, sempre és un tema apassionant parlar-ne a les reunions internes.

4. L’epidèmia de Covid-19 ha afectat molt el mercat. Quins són els efectes que Covid-19 va produir a Koinal? Quins són els remeis de Koinal?

Puc dir que Covid-19 encara no ens ha afectat, ja que el 90% dels membres del nostre equip treballa remotament des de diferents països. Les finances, com totes les àrees, s’han vist afectades profundament. Per tant, vam haver d’assegurar-nos que la gent encara pogués utilitzar el nostre servei per prendre decisions financeres. També hem ampliat la nostra promoció NO FEE fins al 6 d’abril, de manera que almenys podem ajudar-nos.

5. Podeu compartir amb nosaltres els plans sobre màrqueting i activitats recents?

Seguirem fent promocions reeixides. Cada vegada som més actius a les xarxes socials. No obstant això, recentment hem ampliat el nostre equip de màrqueting, cosa que aportarà molta alegria i molt bones ofertes als nostres usuaris. Estigueu atents! Ens podeu seguir a Twitter, Instagram, Facebook i LinkedIn.

6. Quins són els requisits per tenir ingressos i retirades reeixits mitjançant koinal? Quina és la força de la seguretat / privadesa a koinal?

Realitzem comprovacions KYC amb documents d’identificació i adreça. També tenim confirmació per correu electrònic per a les primeres inscripcions. A més, sol·licitem comprovacions de selfies en determinades circumstàncies. Per descomptat, tenim una llista extensa de controls i controls de seguretat, però entrar en detalls no seria molt segur.

7. Quins avantatges proporciona Koinal als clients sobre la resta de competidors? Se’m requerirà passar per KYC per comprar criptografia en línia o restringir amb qualsevol quantitat?

Oferim un servei bo, segur i ràpid amb preus molt competitius. Suggeriria que examinés totes les alternatives que ofereixen aquest servei amb targetes de crèdit / banc per comparar la diferència. Però us suggeriria que seguiu tot el procés de compra, no només comprovant el preu del lloc.

8. Hi ha un límit de compra?

De vegades em cancel·len després de comprar monedes.

Tenim límits com a part de la nostra mesura de seguretat. Podeu trobar els límits al lloc web d’OKEx i al nostre servei d’assistència.

9. Quan he utilitzat Koinal, he llegit les opinions dels clients, Koinal té algun pla per millorar-lo millor??

Disposem d’un equip d’atenció al client que treballa les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, preparat per ajudar-vos a solucionar qualsevol problema que puguin tenir els clients. Millorem constantment la nostra plataforma per oferir un bon servei. Rebem comentaris fantàstics i, per descomptat, com qualsevol empresa, queixes. Alguns d’ells no són realment causats pel nostre servei, sinó per la naturalesa de les targetes de crèdit / banc o pel propi banc. Però rebem grans suggeriments de millora i ens prenem seriosament tots els comentaris, ja que creiem que és la font de l’èxit real.

Secció 2

1 Per què es diu Koinal, què significa per a l’equip??

Koin Al significa comprar moneda en turc. Sóc una persona turca que viu a Londres i em vaig adonar que tothom ho pot pronunciar correctament a Londres.

2 : En avançar pel vostre full de ruta, quines són les vostres prioritats més importants? L’equip de Koinal té prou fonaments (Fons, Comunitat, etc.) per aconseguir aquestes fites?

Treballant per millorar els nostres serveis i reduir els nostres preus. Tenim previst alliberar els nostres serveis de transferència bancària per comprar i vendre també en un futur proper.

3 : La seguretat dels fons és la principal prioritat de molts operadors / inversors a l’hora d’escollir un intercanvi, tenim curiositat per saber més sobre la seguretat de Koinal.

SG Veteris (propietari del servei Koinal) és un agent EMD al Regne Unit. Hem d’estar segurs! No és una opció per a la nostra entitat, ja que som agents EMD regulats per FCA.

4 : Quant és l’ecosistema de Koinal? Koinal és especial per competir amb altres competidors?

Consulteu www.sgveteris.com per veure els nostres serveis. Koinal és el nostre servei de processament de targetes. Crec que SG Veteris és un dels més grans de la UE en el nostre ecosistema.

5 : Quines són les associacions estratègiques entre OKEx i Koinal? Quines oportunitats financeres hi haurà en el futur?

Enfortim la nostra relació amb el grup OKEx pel que fa al processament de targetes. Sí, podeu utilitzar una targeta virtual, però, el nostre sistema encara us obligaria a passar 3D.

6 : ALIVE al mercat de la criptografia de l’ós és realment difícil, molts projectes estan molt lluny del seu objectiu, així que quina és la fórmula de Koinal per sobreviure en un llarg camí?

No som una start-up petita. Com a grup FinTech, existim des de fa gairebé 7 anys. Fa temps que som actius en serveis bancaris i de processament de targetes. SG Veteris (Koinal) sobreviurà i creixerà.

7 all Tots sabem que les col·laboracions en aquesta indústria són molt crucials per sobreviure i dominar a llarg termini. Quin tipus de col·laboracions / cooperacions han realitzat Koinal ?

Tenim col·laboracions amb els jugadors més importants de tot el món en el mercat de criptomonedes. Seguiu-nos a les xarxes socials per veure els nostres èxits.

8, Koinal té previst crear el seu propi Blockchain ?

No, no estem planejant. Ens hem centrat en els serveis financers.

9 : Teniu previst afegir una compra de criptocurrency mitjançant alipay i wechat?

Tenim previst afegir opcions de pagament alternatives. Ens complau afegir Alipay i Wechat Si podem estar d’acord amb ells. No necessitem KYC per <Comandes de 2500 dòlars, però, sempre fem comprovacions d’antecedents al dorsal.

10 : Quin tipus de tecnologia utilitza Koinal per protegir les dades & privadesa?

És un factor molt important a conèixer.

Tenim la seu a Londres i SG Veteris és agent EMD. Hem de garantir el compliment del RGPD a la nostra organització.

11 : El mercat de criptomonedes és molt volàtil. Com s’assegura Koinal en cas que la criptomoneda baixi bruscament?

Després de crear una comanda, congelem els nostres preus durant un temps per assegurar-nos que els nostres usuaris no es veuen afectats per la volatilitat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner