Informe mensual de l’ecosistema OKB (octubre – novembre 2019)

Des del llançament d’OKB, hem estat fent tots els esforços possibles per perfeccionar l’ecosistema d’OKB en els darrers 21 mesos. A través de la nostra recompra & esquema de gravació, model d’economia de token, casos d’ús externs amb habilitats per a la plataforma, augmentem contínuament el valor d’OKB com a testimoni d’utilitat global.

Actualment, l’oferta circulant total d’OKB és de 300 milions i es troba entre les 20 millors criptomonedes mundials per capitalització de mercat. OKB s’ha aplicat àmpliament en aplicacions i escenaris diaris, així com en diversos serveis a OKEx. No hauríem aconseguit un èxit tan sorprenent sense el vostre suport. Emetrem un informe de progrés complet d’OKB mensualment perquè pugueu presenciar i donar suport al creixement d’OKB en el futur..

1. OKB com a testimoni de Global Exchange

 • Ara OKB cotitza al mercat OKEx C2C, amb aprox. 110 milions de dòlars de volum mitjà diari de negociació de desenes de milers d’usuaris;
 • OKB cotitza a ALINIEX i Bvnex, els dos principals intercanvis C2C a Vietnam;
 • OKB també apareix a Bitsonic i Probit, dos grans intercanvis C2C a Corea del Sud.

Per tal de millorar l’experiència de negociació d’OKB dels usuaris, estem treballant en la llista d’OKB en més borses C2C als principals països i àrees. Recentment, hem llançat el comerç OKB al mercat OKEx C2C, una fita clau en l’expansió de l’ecosistema OKB, i no ens aturarem aquí.

Amb aquesta finalitat, hem llançat dues promocions per retornar als titulars d’OKB, incloses les operacions OKB gratuïtes al mercat C2C i 5.000 bons d’operacions OKB. Les promocions van resultar un èxit i el volum de negociació diari d’OKB va arribar als aprox. 110 milions de dòlars.

També ens hem associat amb els principals intercanvis C2C a Vietnam, com ALINIEX i Bvnex, per donar suport al comerç de VNDB. Els nostres socis, Bitsonic i Probit, de Corea del Sud, també han llançat el comerç KRWB.

A mesura que el comerç C2C ha esdevingut cada vegada més popular i continuarem ampliant les seves funcionalitats per construir OKB com a testimoni d’utilitat global.

2. Presentació de 36 casos d’ús nous

 • El nombre de casos d’ús habilitats per la plataforma OKB ha augmentat fins a 11;
 • Ens hem unit amb 25 socis excel·lents per construir l’ecosistema OKB;
 • OKB és l’únic testimoni acceptat per a la subscripció a la venda de nou senyals (ROAD) a OKEx Jumpstart.

La construcció de l’ecosistema OKB ha estat un dels nostres eixos clau aquest mes. A part de desenvolupar els casos d’ús d’OKB a OKEx, ampliem gradualment la seva aplicació a altres indústries després de múltiples proves.

Per tal d’oferir als usuaris una imatge més clara en la comprensió dels avantatges de construir un ecosistema OKB fort, l’hem dividit en dues parts: casos d’ús habilitats per a la plataforma a OKEx i casos d’ús externs.

Actualment, hi ha 11 casos d’ús per a OKB a OKEx. Serà el testimoni natiu de OKChain i OKDEx que es publicaran aviat.

Per a OKEx Jumpstart, ja hem ajustat les regles de subscripció abans de la 9a venda de token el 14 de novembre de 2019. OKB és ara l’únic testimoni acceptat per a la subscripció a la plataforma de llistats. També hem integrat OKB a OKNodes, mercats de negociació, descomptes de comissions de negociació, avantatges de cotització, votació, programa OKEx Global Partners, inversors principals i comerciants designats.

Externament, hem avançat molt en el desenvolupament d’OKB i hem reclutat 25 socis de qualitat.

 • Seguretat de la xarxa: hem establert associacions amb empreses de seguretat líders mundials, com Slowmist, Beosin i Certik, per permetre l’ús d’OKB per comprar solucions de ciberseguretat.
 • Serveis financers: ens hem associat successivament a 14 plataformes, incloses LinkEye, Molecular Future, BitKan, Bitpie, QLC Chain, Q-Wallet, Ledger Vault, Constant, Machi X, BITHD, Kcash i Cobo. Amb OKB, els usuaris poden accedir a serveis de dipòsit de criptografia, préstecs hipotecaris, gestió de préstecs i penyora en aquestes plataformes.
 • Estil de vida: ens hem unit amb Tripio, LITEX, TrueChain, BitTorrent, FishChain, Show, Lucia, Energy Kingdom i Cryptomall per permetre reserves d’hotels, pagament fora de línia, recàrrega de targetes de mòbil i combustible, compres, compra de música, etc. amb OKB.

Per exemple:

 • Els titulars d’OKB poden reservar la seva estada a més de 450.000 hotels a tot el món amb OKB a Tripio, el primer mercat descentralitzat de reserves de viatges del món basat en blockchain.
 • Poden comprar amb OKB a Cryptomall, el mercat virtual més gran del món que accepta criptomonedes. Cryptomall ofereix més d’un milió de tipus de productes de més de 27.000 milions de dòlars als quals els compradors poden triar.
 • També es poden subscriure per obtenir la subscripció a BitTorrent.

Hem accelerat l’adopció massiva d’OKB en tants aspectes de la vida quotidiana com sigui possible, inclosos la seguretat de la xarxa, els serveis financers i l’estil de vida. Però no només ens aturem aquí, sinó que continuarem ampliant l’abast del nostre testimoni d’utilitat en els propers anys.

3. OKChain Testnet es llançarà aviat

 • Aviat es llançarà OKChain testnet a l’espera dels resultats finals del desenvolupament.
 • OKDEx es desenvoluparà a OKChain.
 • Veiem grans potencials a OKB com a testimoni natiu.

Sabem que tothom preveu el llançament d’OKChain i OKDEx. Podem confirmar que OKChain es troba actualment en la fase final de desenvolupament i que el seu testnet es llançarà properament.

Com a líder en la indústria criptogràfica, ens esforcem constantment pel millor i pensem en maneres d’oferir serveis i productes excel·lents per als nostres usuaris. Pel que fa al comerç, entenem que els usuaris busquen més que productes comercials increïbles, sinó que també els preocupa la seguretat dels actius. Per això, hem estat treballant en el desenvolupament del nostre propi intercanvi descentralitzat, OKDEx, com a complement, en lloc de substituir, als nostres productes existents, de manera que els usuaris puguin gaudir de serveis de seguretat i confiança encara més grans amb nosaltres.

OKChain és un blockchain comercial desenvolupat basat en Cosmos sdk, és una base important en l’ecosistema OKEx que té com a objectiu construir un Defi segur i eficient amb els nostres anys d’experiència en el camp, optimitzant solucions de blockchain per a diferents aplicacions financeres..

Com a base d’OKB, la funció fonamental d’OKChain seran els serveis de pagament. També posarem la stablecoin USDK cooferta per OKLink i PrimeTrust a la xarxa d’OKChain en el futur.

La nostra primera aplicació Defi OKDEx també estarà disponible a OKChain en aquell moment, ja que permet als usuaris accedir a un llibre de comandes compartit i al sistema de concordança de comandes en cadena. També estem explorant altres aplicacions de Defi, com ara desenvolupar una cadena creuada de BTC, productes de préstec descentralitzats i més serveis de negociació de derivats, etc. Estigueu atents als futurs informes mensuals per obtenir actualitzacions..

Sempre ens hem compromès a oferir productes i serveis de primer nivell als nostres usuaris d’OKB. Gràcies pel vostre suport continuat i continuarem facilitant el desenvolupament ecològic per a OKEx i impulsar l’avenç de la indústria de la cadena de blocs i dels actius digitals.

Promo
banner
Promo
banner