Informe mensual de l’ecosistema OKB (des de 2019 fins a gener de 2020)

Acaba de passar l’any nou lunar. Us desitgem a tots un Any de la rata saludable i pròsper! Al gener, OKB es va centrar en ampliar el seu suport d’emmagatzematge i hem establert associacions amb 3 empreses per permetre l’emmagatzematge segur d’OKB. També hem ampliat els canals de negociació d’OKB i hem afegit un nou canal de dipòsit EURO. Per tal de satisfer les necessitats dels nostres milions de titulars d’OKB a tot el món, el mes passat vam organitzar cinc reunions de la comunitat per escoltar els seus valuosos suggeriments i comentaris.

A partir d’avui, OKB ha format aliances ecològiques amb 32 empreses a tot el món i ha obert canals de dipòsit per a desenes de països i zones importants, inclosos USD, EURO, Won de Corea del Sud, Dong vietnamita i Rupia indonesia. També hem llistat parells comercials d’OKB en moltes borses importants gràcies als esforços col·lectius del nostre equip. El que és més emocionant és que OKB va registrar una excel·lent actuació al gener. El 2020, continuarem perfeccionant l’ecosistema OKB per conduir OKB a noves altures.

1. OKB va registrar 3,42 USDT al gener amb un augment del 25% de la mare

OKB ha assolit un gran rendiment al mercat al gener i ha rebut el suport mundial dels usuaris.

Al gener, OKB va passar de 2,61 USDT a 3,26 USDT, registrant un augment del 24,9%. El màxim al gener va ser de 3,42 USDT.

2. Suport i circulació d’emmagatzematge OKB

Durant el darrer any, més empreses i intercanvis han entrat al mercat de les criptografies per prendre part d’aquesta indústria en alça, així com les estafes i els fraus; la protecció dels actius s’ha convertit, per tant, en una preocupació important per als usuaris. OKB ha estat buscant maneres de satisfer les necessitats dels usuaris d’OKB en matèria d’emmagatzematge i circulació segurs, i aquesta serà una base important perquè OKB pugui obtenir valorització el 2020..

Al gener, ens vam centrar a cultivar associacions amb empreses de renom de la indústria criptogràfica i a ampliar el suport d’emmagatzematge d’OKB per a carteres de maquinari, carteres contractuals i emmagatzematge al núvol, de manera que els usuaris puguin mantenir els seus actius amb seguretat..

El 7 de gener de 2020 ens vam associar amb Portto, una empresa de carteres de contracte taiwanesa per donar suport a l’emmagatzematge d’OKB a la seva cartera, Blocto..

Blocto és un dels serveis d’emmagatzematge blockchain més fàcils d’utilitzar. A través de Blocto, els titulars d’OKB poden emmagatzemar els seus actius de manera segura i alhora gaudir d’una experiència d’usuari excel·lent de la companyia.

El 9 de gener de 2020 ens vam associar amb Cool Wallet, una empresa mundial de carteres de maquinari per donar suport a l’emmagatzematge d’OKB.

Per tal de sensibilitzar els usuaris sobre la seguretat dels actius i agrair-los el suport continuat, també hem organitzat una promoció gratuïta de carteres de maquinari OKB amb Cool Wallet, lliurant targetes de cartera portàtils OKB que s’accepten a diferents botigues als afortunats guanyadors..

El 10 de gener de 2020 ens vam unir a Hoo, un intercanvi de núvol d’actius de la cadena pública per donar suport a l’emmagatzematge d’OKB a la cartera de Hoo.

Les estafes i els atacs de pesca han estat sempre l’amenaça número 1 dels comerciants de criptografia. Amb els nous usuaris de criptografia que entren al mercat i compren OKB cada dia, estem fent les nostres millors mesures per salvaguardar els actius dels usuaris d’OKB.

A partir d’avui, OKB ha format aliances amb 9 carteres líders en la indústria, incloent Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket i Cobo.

3. Més canals de negociació OKB

Hem estat treballant per millorar la liquiditat i la competitivitat d’OKB al mercat. Al gener, hem abordat encara més les barreres de l’intercanvi de valor per als canals de negociació d’OKB.

El 9 de gener de 2020, OKB cotitza oficialment a Bitlocus, l’intercanvi europeu C2C. Els usuaris ara poden canviar OKB amb EUR directament.

OKB admet una varietat de mètodes comercials principals a Europa, com ara SEPA, SWIFT i VISA. Sent el tercer mercat de criptografia més gran del món, el llançament de la negociació d’OKB a la zona EURO té un impacte profund en la construcció ecològica d’OKB. Seguirem cultivant el mercat europeu en el futur.

El 16 de gener de 2020, OKB es va associar amb CoinBene per llistar parells de negociació spot OKB.

A partir d’avui, ens hem associat amb vuit grans intercanvis C2C, inclosos Bitfinex, ALINIEX, Probit i Indodax per donar suport a la compra d’OKB amb USD, EUR, Dong vietnamita, Won de Corea del Sud i Rupia indonesia, etc. , OKB cotitza ara en una dotzena d’intercanvis principals, com Bitmax, Bitfinex i BiKi, amb més de 40 parells de negociació d’actius importants disponibles.

4. Ampliant la comunitat OKB

La comunitat és un vincle important entre els usuaris d’OKB i OKEx. Recentment, hem rebut una gran quantitat de vídeos de felicitació de l’any nou per part dels nostres usuaris globals en anglès, coreà, japonès, àrab, cantonès, malai, indi, tàmil i altres idiomes nadius.

Els dies 6 i 10 de gener de 2020, vam organitzar promocions per oferir les nostres targetes de cartera OKB i OKB gratuïtes per tal de recollir valuosos suggeriments dels usuaris sobre el llançament de serveis de cartera de maquinari i reserva de cotxes d’OKB..

Entenem que l’ecosistema OKB és inseparable de la comunitat, per tant, volem crear una comunitat centrada en l’usuari on sempre puguem escoltar comentaris i suggeriments directament dels usuaris, de manera que puguem continuar millorant els nostres serveis..

Gràcies per tot el vostre suport durant els darrers anys, feu-nos saber els vostres suggeriments i suggeriments perquè puguem perfeccionar l’ecosistema OKB!

Digueu-nos què en penseu [protegit per correu electrònic]!

Seguiu OKEx a:

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner