Demanda Ripple, Ethereum 2.0, màxims històrics de BTC i PayPal – Resum del 2020

Les darreres Notícies de la setmana d’aquest any fan un repàs a les històries criptogràfiques més grans del 2020

Ha estat un any complicat al món de Bitcoin, blockchain, fintech i criptomonedes fins a les darreres setmanes del 2020.

Aquest any, hem vist com BTC va assolir nous màxims històrics després de reduir a la meitat la recompensa per blocs de Bitcoin, el llançament amb èxit d’Etheruem 2.0, PayPal va entrar a l’espai de criptomonedes i Ripple va ser demandat per la Securities and Exchange Commission dels Estats Units..

Aquí teniu un breu resum de totes les històries criptogràfiques més importants del tumultuós any 2020.

Ripple demandat per SEC per oferta de valors il·legals, XRP en caiguda lliure

La primera notícia d’aquesta llista també és la més recent, ja que només s’ha produït aquesta setmana.

Després d’anys d’especulacions sobre que es podria produir aquest esdeveniment, la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units ho ha fet oficialment va presentar una demanda contra la companyia fintech Ripple, el conseller delegat Brad Garlinghouse i el cofundador Chris Larsen per suposadament realitzar una venda de valors no registrada per valor de 1.300 milions de dòlars, a partir del 2013.

Els valors no registrats en qüestió són les monedes de criptomoneda de la companyia, XRP, que suposadament es van vendre a inversors mundials i es van distribuir a canvi de serveis.

Punts clau

 • La qüestió de si XRP (la quarta moneda criptogràfica) és una seguretat existeix des de fa molts anys. La demanda de la SEC pot posar aquest debat en suspens, per sempre.
 • La batalla legal de gran perfil probablement obrirà les comportes perquè els reguladors presentin demandes contra altres empreses de criptomonedes que ofereixen les seves pròpies monedes o fitxes de manera similar.
 • El preu de XRP cau lliurement i sembla que són imminents les baixes de les principals borses de criptomonedes.

Una pujada de preus XRP va precedir la notícia que la SEC demandava Ripple. Font: OKEx

Ethereum 2.0 llança amb èxit, 1.000 milions de dòlars en ETH bloquejats

Després d’anys d’espera, es va llançar al desembre l’esperada actualització del protocol per a Ethereum, anomenada Ethereum 2.0. L’actualització de la xarxa introdueix la prova de participació a la xarxa només antiga prova de treball.

Punts clau

 • El desenvolupament d’Ethereum 2.0 ha estat llarg i tortuós. Com a tal, l’èxit del llançament de la seva fase 0 és una victòria important per a la plataforma líder en contractes intel·ligents.
 • Ja s’han tancat més de 1.000 milions de dòlars en ETH al contracte de dipòsit d’Ethereum 2.0, amb més esperades a mesura que avança el temps.
 • L’ETH bloquejat a Ethereum 2.0 no estarà disponible per vendre al mercat obert durant un període prolongat de temps, cosa que pot afectar la dinàmica del mercat altcoin líder..

PayPal entra oficialment i valida l’espai criptogràfic

PayPal, el gegant de pagaments, finalment va entrar al mercat de criptomonedes a l’octubre, quan la companyia va anunciar que la compra i venda de criptomonedes seleccionades s’oferiria a través de la plataforma.

Punts clau

 • La notícia que PayPal va entrar a l’espai de les criptomonedes va provocar una pujada de preus als mercats, cosa que va fer que BTC passés dels 12.000 dòlars.
 • Els competidors de Fintech Revolut i Square’s Cash App van ser probablement els motors de la decisió de PayPal d’oferir serveis de corretatge criptogràfic..
 • L’acceptació per part de PayPal de BTC i d’altres criptomonedes representa un pas important cap a l’adopció i la validació convencionals.

PYPL va veure augmentar dràsticament la seva valoració el 2020. Font: Google

La reducció a la meitat de Bitcoin seguida de nous preus alts de tots els temps

Tal com estava programat, Bitcoin es va reduir a la meitat la recompensa per blocs al maig d’aquest any, reduint a la meitat el subministrament constant de BTC acabat d’extreure. El 17 de desembre, la criptomoneda líder va incomplir el seu màxim preu històric anterior a les borses mundials i des d’aleshores ha entrat en el descobriment de preus.

Punts clau

 • Tot i que l’esdeveniment de reducció a la meitat de Bitcoin no va ser de cap manera una sorpresa, va coincidir, com molts esperaven, amb una tendència alcista per a la criptomoneda més important, ja que es va reduir significativament el costat de l’oferta. De fet, un sol inversor va començar a comprar més BTC mensualment del que fins i tot s’explotava.
 • Mirant més enllà de la fanfàrria, el fet que BTC s’hagi recuperat d’una caiguda de gran perfil i del mercat baixista posterior el 2018 per superar la part superior de la seva anterior "bombolla" ajudarà molt a consolidar la idea que Bitcoin és aquí per quedar-se.

El preu de BTC va entrar en un nou mercat alcista el 2020. Font: OKEx

La inversió institucional arriba oficialment al mercat BTC

El 2020 ha estat un any ple d’inversions institucionals a l’espai de criptomonedes i, principalment, a BTC.

Tot i que la tendència va ser en gran part iniciada pel famós macroinversor Paul Tudor Jones, va ser realment MicroStrategy qui va obtenir tots els titulars a través d’una sèrie de compres BTC atrevides i públiques. Fins ara, la firma d’intel·ligència empresarial manté 70.470 BTC – per valor de més de 1.600 milions de dòlars, en el moment d’aquest escrit, a la seva reserva de tresoreria.

Massachusetts Mutual Life Insurance Co., que té 235.000 milions de dòlars al seu compte d’inversió general, també va comprar 100 milions de dòlars en BTC al desembre.

Punts clau

 • Els que eren al voltant del 2018 recorden bé el sentiment que, algun dia, els inversors institucionals vindrien al mercat de BTC. El 2020 va resultar ser l’any en què van arribar a la força, i és possible que el 2021 vegi encara més jugadors amb diners grans que entren al mercat.
 • El BTC de MicroStrategy es va comprar a una mitjana de 15.964 dòlars per moneda. Suposant que el preu de la criptomoneda líder no revisi aquests nivells, l’estratègia d’inversió de la companyia pot caure com una de les millors de la història de la inversió. No obstant això, en cas que el preu de la BTC s’enfonsés per alguna raó imprevista, és probable que l’empresa estigui en una aigua molt calenta.

El preu de les accions de MicroStrategy va reaccionar favorablement a les inversions BTC de la firma aquest any. Font: Google

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner