Carylyne Chan de CoinMarketCap: la situació econòmica actual (Brrr) és positiva per a les criptografies, ja que les qüestions bàsiques de la gent són

Aquesta és la primera entrevista a OKEx Interviews, una sèrie de converses publicades a la nostra Acadèmia amb líders i constructors de la indústria criptogràfica..

La setmana passada es va donar a conèixer que CoinMarketCap (CMC) ha estat veterà de la indústria criptogràfica adquirit per intercanvi criptogràfic Binance.

OKEx Academy va parlar amb Carylyne Chan, la nova CEO interina de CMC –i exdirector general d’estratègia– sobre l’adquisició, la “revolució criptogràfica”, el coronavirus i quin tipus de te beu treballant des de casa tot el dia.

Contents

L’adquisició

OKEx: què esteu escoltant ara mateix de la comunitat sobre l’adquisició i com esteu responent??

Carylyne Chan: He sentit diverses parts. Definitivament, hi ha gent que no està tan satisfeta amb això. Crec que molta d’aquestes persones s’inclinen més filosòficament cap a la independència i la no interferència, la descentralització. Suposo que són els detractors més importants de l’acord.

Però, al mateix temps, també he escoltat moltes opinions positives. Moltes d’aquestes són persones que consideren que aquest moviment representa la maduresa de l’espai. Ja ho sabeu, hem arribat a un punt en què ara la gent fa totes aquestes M&Es mou [fusions i adquisicions] i és un senyal que la criptografia està madurant.

De fet, he vist alguns comentaris força interessants a Reddit on la gent parlava de com no és necessàriament una cosa dolenta, ja que és un mercat lliure i, òbviament, la gent té altres alternatives a les dues empreses.

Així, mentre les dues empreses continuïn sentint realment la seva perspectiva i la seva posició en aquest espai i continuïn creant coses per als usuaris i la comunitat, els usuaris podran continuar escollint aquests dos productes. Poden triar aquestes dues empreses perquè confien en elles i creuen que proporcionen els millors productes i experiència a l’usuari final.

OKEx: quina és la vostra resposta als comentaris negatius o a les persones que se senten incòmodes amb la mudança??

Carylyne: Crec que des de la meva perspectiva, el més important a recordar és que és de l’interès de CMC continuar sent neutres i transparents sobre el que estem fent.

Llavors, sé que heu llegit la carta [que van escriure Carylyne i Brandon Chez (fundador i exdirector general de CMC) cartes a la comunitat sobre l’adquisició – OKEx] i crec que hi vaig entrar en detall sobre això. Però el més important és que té sentit que continuem fent les coses bé pels nostres usuaris perquè poden triar.

Crec que el més important per a mi quan algú qüestiona això és, ja ho sabeu, que no heu de confiar en la meva paraula en aquest moment. Però, si doneu una oportunitat a CMC durant els propers mesos o els propers anys, podreu veure que continuarem actuant d’acord amb el que hem estat dient durant tot el temps. Seguirem actuant amb integritat. No ens posarem a ficar-nos amb cap dels nostres clients de publicitat.

Doneu-nos una mica de temps. segueix observant-nos. Seguiu trucant-nos si voleu. Crec que és saludable i bo per a tots els implicats.

OKEx: Què vol obtenir CMC de la seva nova empresa matriu??

Carylyne: Binance és una empresa molt més gran que CMC, ara tenen prop de nou-cents empleats. Per tant, ha passat per una gran quantitat de problemes dentals que actualment té CMC. 

Ara tenim unes 30 persones i estem distribuïts. La comunicació és una cosa a la qual encara intentem acostumar-nos a aquest nivell. Per exemple, encara intentem redreçar els nostres processos de recursos humans. Encara intentem esbrinar com fer correctament les nostres finances a diferents regions i coses per l’estil.

Per tant, crec que, com moltes d’aquestes coses, les han practicat millor. I, per a mi, tenir aquest tipus de comprensió de com ho fan altres empreses i que ens donin aquest consell estructurat sobre com seria executar alguns d’aquests processos dins de CMC, per escalar de manera més eficaç perquè puguem centrar-nos en el producte, ens podem centrar en l’enginyeria i l’experiència per a l’usuari final; crec que ens serà molt, molt útil, pel que fa a l’ampliació de CMC amb el pas del temps..

Liquiditat i bones dades

OKEx: al novembre, CMC presentat la seva nova mètrica de liquiditat. Per què és important tenir-ho??

Carylyne: Com probablement sabreu, hi va haver un problema força gran d’inflació de volum que va començar en algun moment del 2018. A principis del 2018. I la gent intentava bàsicament aconseguir la classificació a CMC. Tenen un gran al·licient per intentar jugar al rànquing perquè pugis i obtinguis més usuaris i coses.

Per tant, crec que el que vam fer va ser en lloc d’intentar trobar una solució a mitja cocció, vam intentar entendre per què passava això. I una gran part d’això es deu al fet que, a la criptografia, no hi ha cap autoritat reguladora central. Així, doncs, ningú no intenta regular què passa quan un intercanvi no informa dels volums adequats o si ho és un comerciant negociació de rentats. És difícil regular aquestes coses i ningú ho fa.

Així que vam començar a preguntar-nos si el volum és la mètrica adequada per fer-ho? Perquè realment no es pot regular com a foraster. Per això, hem creat el mètrica de liquiditat. Bàsicament té en compte tots els diferents parells de mercat i actualitza dinàmicament aquesta mètrica, depenent de la liquiditat del mercat.

En general, diria que aquesta era una manera fonamental per resoldre el problema mirant-lo des d’un angle diferent, en termes de liquiditat, que és el que els importa als comerciants. En lloc de només volums, que de vegades poden ser força cosmètics, en aquesta indústria específicament.

OKEx: a què ens referim exactament quan parlem de bones dades?

Carylyne: Per tant, per una banda, històricament parlant, CMC té la major quantitat de dades. Si voleu mirar històricament, el que ha passat al llarg del temps, CMC recopila dades des del 2013. Sens dubte, això és una cosa important per a CMC com a agregador de dades..

Què determina la qualitat de les dades? Crec que una part d’això és la capacitat de comprovar les dades. Per tant, tenim una detecció d’anomalies integrada als nostres algoritmes. I, a causa del fet que CMC és l’agregador més gran i també la referència més gran a cada intercanvi, [intercanvia] també vol assegurar-se que informin les dades a CMC d’una manera el més precisa possible per poder presentar-los a la llum adequada.

Per tant, l’altra part és que CMC també s’inclina filosòficament a no censurar les dades. Per això, hem “informat de dades”. Però també tenim “dades ajustades”. Així doncs, això donarà a la gent la possibilitat d’escollir el que té sentit per a ells, el que volen veure. Algunes persones només volen veure volums sense filtrar, per exemple.

Seguirem perfeccionant moltes d’aquestes [mètriques]. És una mena de procés iteratiu per obtenir la màxima qualitat perquè canvia segons la vida útil de com canvia l’estructura de la indústria. Al 2015, això va ser diferent. La qualitat de les dades era diferent de la qualitat de les dades de què parlem ara mateix.

I crec que continuarà canviant amb el pas del temps. Per tant, sempre ho vigilem. Tenim un munt d’usuaris de la comunitat que ens donen comentaris sobre aquestes dades. Disposar d’intercanvis incentivats per proporcionar-nos les dades correctes i precises.

Tot això contribueix a que CMC continuï buscant la qualitat de les propietats, diria. Ens permet proporcionar al llarg del temps aquest tipus d’alta qualitat als nostres usuaris. També hi apareixen mètriques noves. Probablement també serà útil.

La revolució i adopció de la criptografia

OKEx: a la carta que vau escriure a la comunitat sobre aquesta adquisició, deia "El criteri principal per introduir idees i funcions a CoinMarketCap ha estat i serà: “Això reflecteix eficaçment l’estat de la revolució criptogràfica actual?”"

Podeu ampliar què és la revolució criptogràfica per a vosaltres i què significa reflectir-la?

Carylyne: Per tant, des que Brandon va crear CMC, sempre ha estat el tipus de persona que hi pensa com una mena de lliure mercat. Per què tenim avui milers de fitxes, centenars i milers de diferents tipus de cadenes de blocs??

Crec que la visió que ha donat forma a la manera com ha resultat CMC és sobre com es presenten totes les dades de manera lliure mercat / lliure competència? D’alguna manera que mostra com es desenvolupen les coses amb el pas del temps? Aquesta és la raó per la qual té sentit que les dades de CMC siguin interessants al llarg del temps. Per tant, podeu veure com les coses s’han desenvolupat al llarg del temps en termes d’estructura de la indústria.

Per tant, quan diem que afegim aquestes funcions en funció de si reflecteix la revolució, s’assembla més a quines altres dades podem mostrar a CMC que ajudaran les persones a entendre com és l’estructura de la indústria actual.?

El podem presentar d’una manera perquè la gent vegi que hi ha aquest tipus de llibertat? Hi ha una mena de lliure competència a l’espai que està passant. Així doncs, això continuarà donant forma a moltes coses que decidim.

Potser hi afegim altres coses com DApps o NFT [no-fungible fitxes], ja se sap, amb el pas del temps. Això serà reflexiu perquè la gent vol veure això a CMC i vol veure altres classificacions al lloc, etc..

OKEx: quan ho sento "revolució criptogràfica" Penso en un altre terme que es llança molt, que és "adopció."

Què significa específicament aquest terme per a vosaltres?

Carylyne: Sí, gairebé tothom té una definició diferent. Per tant, l’adopció des del punt de vista d’intercanvi seria diferent de l’adopció des del punt de vista del joc DApp. Són una mena d’interconectats.

Però, en cert sentit, diria que l’adopció està veient una massa crítica de gent que estarà interessada en alguna cosa.

I crec que, a partir de moltes converses que he mantingut, molta gent creu que l’aplicació assassina de la criptografia continua sent la seva funció com a sistema monetari, com a magatzem de valor..

Aquesta em sembla encara la tesi predominant que la majoria de la gent té sobre el que significa la llibertat de la revolució i també quin és el significat de la criptografia pel que fa a la seva adopció. Per tant, la qüestió important és si les persones són propietàries de la criptografia, si la gent fa servir la cripto?

És per això que podeu veure que molts projectes es centren en coses com ara: “Podeu aconseguir això en un TPV [punt de venda]? Podem aconseguir-ho en sistemes de pagament, en botigues en línia? ” Coses com aquesta.

Molts d’ells treballen en coses diferents. Però sembla que una mena de tema general és només poder utilitzar la criptografia com a diners o com a forma d’augmentar altres parts de l’ecosistema que es puguin automatitzar millor, com Ethereum amb contractes intel·ligents o altres plataformes de contractes intel·ligents..

Fins i tot diguem coses emergents com DeFi [finances descentralitzades] o alguna cosa que encara són diners, és només una forma diferent de comptabilitzar-ho o un sistema diferent dins d’aquesta construcció monetària que tenim a la ment.

La crisi financera mundial

OKEx: Què creieu que podria significar la situació econòmica mundial actual per a la criptografia??

Carylyne: Per tant, òbviament, tot el que dic és especulació.

OKEx: i no consells d’inversió!

Carylyne: Sí! Crec que una gran part d’això és que veiem molts temes i punts de discussió recents sobre l’assoliment quantitatiu i el que això significa per a la inflació, com Brrr [el meme – OKEx], coses així.

Tot plegat s’uneix d’una manera que ens demostra que cada vegada hi ha més gent que intenta entendre què significa això per a la seva cartera. Què significa a la llarga? I crec que en realitat és una tendència positiva per a la criptografia, perquè la gent comença a preguntar-se “quins són els fonaments que tenim dels diners que fem servir?”

I per a moltes de les persones que treballen avui en la indústria criptogràfica, comencem per tornar a entendre què significa tenir diners i per què això importa. Per tant, és positiu que ara la gent comenci a qüestionar aquestes coses més públicament.

Per tant, com a persones de la indústria, podem contribuir en gran mesura a ajudar els altres a entendre-ho. Molta gent que m’envolta tendeix a preguntar-me com “criptografia, això no són diners reals, oi? Són diners imaginaris a Internet. Què vol dir, doncs? ”

Em sembla, sí, però els diners que teniu a la cartera ara mateix també són una mica imaginaris. És que la gent està d’acord en què té el mateix valor entre ells.

Per tant, si aquest és el cas, proveu de pensar com podeu augmentar el sistema de manera que tingui sentit. T’interessa això? Us imagineu una manera diferent, diferents sistemes de criptografia, diferents cadenes de blocs i diferents ideals que hi ha i que tenen la llibertat de triar entre això al llarg del temps? Crec que és realment interessant.

Per tant, les tendències macro ajuden definitivament a la criptografia d’aquesta manera per empènyer la gent a entendre més de l’espai ara, més que mai.

OKEx: Per tant, a la criptografia veiem aquest espai d’alternatives al sistema financer tradicional. Però, al mateix temps, veiem que les empreses criptogràfiques treballen directament amb el sistema financer tradicional, concretament perquè necessitem rampes fiduciàries.

Es tracta d’una contradicció amb l’ethos original de la criptografia?

Carylyne: Crec que no és necessàriament una contradicció en el sentit que, tornant a la premissa original de què parlàvem, la gent és òbviament lliure d’escollir allò que tingui més sentit per al seu estil de vida.

Per tant, si fiat soluciona la majoria dels vostres problemes avui en dia, no hi ha cap raó per la qual no ho seguiríeu fent servir. Però crec que es tracta de relacionar-se amb allò de l’adopció.

Hi ha alguna raó per utilitzar-lo [cripto]? I per a la majoria de la gent, ara mateix no n’hi ha, excepte per diversificar la seva cartera, per especular.

Per tant, depèn de nosaltres esbrinar què hi ha de més per afavorir més d’aquests casos d’ús.

En realitat, això és una cosa que a CMC parlem molt internament. Si som aquí en aquesta posició i la gent busca que donem idees sobre què podrien fer amb la seva criptografia o com a alternativa a alguns dels sistemes als quals estan acostumats, realment necessitem assumir aquest paper. molt més seriosament.

Ja sigui escriure informes interessants o compartir diferents tipus de plataformes. Per exemple, diferents maneres d’obtenir interessos que són 100 vegades millors que els vostres interessos actuals que obteniu del vostre banc. Totes aquestes coses són importants per mostrar-les.

Per tant, no crec que necessàriament entri en conflicte, és realment complementari en el temps, només en funció de les necessitats de cada persona.

Novetat sobre el coronavirus

OKEx: volia saber com COVID-19 ha afectat CMC. Us ha canviat alguna cosa? Quins patrons heu notat des que va començar el virus?

Carylyne: No estic segur que hi hagi alguna cosa molt específic que hagi afectat CMC, a part de la volatilitat dels mercats. Crec que és el més gran. Ho he dit anteriorment, crec que les pàgines vistes de CMC es correlacionen molt amb la volatilitat dels mercats. Per tant, això definitivament té un gran impacte en nosaltres.

És curiós, però molts membres del nostre equip estan molt acostumats a treballar a casa a distància. Per tant, no ha afectat tant la majoria de la gent. I ara la gent ens pregunta: “teniu algun consell per treballar a distància? I com s’ocupa la gent d’aquestes coses? ” Per tant, com a empresa, crec que tenim més experiència amb aquestes coses.

Recentment, hem publicat un fitxer publicació al bloc mostrant les diferents configuracions de treball de tothom a casa. Diria que el més important que ha fet l’equip CMC relacionat amb el coronavirus va ser Paper de vàter. No estic segur de si ho vau veure a April Fools.

Així doncs, vam ser com “no acumulis el teu paper higiènic, això no és raonable!” Volíem parodiar aquest fenomen concret i mostrar-lo i posar-lo a la llum … Fer-lo una mica més alegre per a les persones que passaven per tot, des del virus..

Dones en criptografia

OKEx: Tot i que sovint veig dones en diverses funcions a la nostra indústria, inclòs el lideratge, moltes empreses criptogràfiques informen que la seva audiència és majoritària (de vegades fins al 80%) masculina i també majoritàriament de 25 a 45 anys.

Té alguna idea sobre aquesta discrepància demogràfica??

Carylyne: En general, no crec que sigui necessari en un cert sentit gènere de les coses. Almenys per a mi vaig créixer en un entorn molt meritocràtic. Vaig créixer a Singapur, com la gent parla molt de meritocràcia i la raça no és un problema, el gènere no és un problema. Coses com aquesta. Per tant, per a mi mai no ha estat res. 

Crec que, realment, a la criptografia hi ha un equilibri molt millor en la relació home-dona que en les empreses tecnològiques en general.

Per tant, crec que és com trobar rols, trobar angles que siguin realment interessants per als dos gèneres. I crec que el tema de la criptografia és que és atractiu perquè hi ha una gran sensació d’individualisme i molta llibertat. I llavors et sents com a part d’una comunitat.

Així, la gent s’atrau a aquesta interacció. Crec que hi ha menys atenció a les dones o als homes o al que sigui. Molts líders en criptografia també són dones. A part dels homòlegs masculins que tenim.

Suposo que no tinc cap visió clara sobre el que hauríem de fer al respecte. Però espero que, com algú aquí i la resta de dones líders conegudes [que estem], donin exemple a les dones més joves perquè puguin fer el que vulguin sense haver de preocupar-se de la política de gènere en general.

OKEx: sé que és una pregunta tan carregada sempre que parleu de gènere en una indústria.

Perquè tenim motius històrics i sistèmics pels quals la majoria dels usuaris d’infraestructures criptogràfiques o criptogràfiques serien homes, per exemple.

Carylyne: Sí. Anteriorment vaig treballar a la indústria de la intel·ligència artificial. Per tant, crec que també és una pregunta molt freqüent, perquè la gent parla molt del que significa crear una màquina per detectar patrons.

I quan s’ho pensa com si hi hagués un biaix inconscient si les persones que entrenen totes les màquines són homes i / o d’una raça específica o amb un tipus de fons específic. Per tant, coses així es manifesten més.

I crec que amb la criptografia, com amb tota la resta, potser sempre hi haurà una mena de biaix inconscient.

Es tracta, doncs, de comprendre-ho, reconèixer-ho i dir que no hauria de ser així. Hauria de ser realment aconseguir que més persones tinguessin aquest tipus de visió diversa. Però les persones capaces, independentment del seu gènere, de la seva orientació.

La vida fora de la criptografia

OKEx: Llegiu alguna cosa ara mateix?

Carylyne: Estic llegint molts llibres diferents alhora. Però ara mateix estic llegint un llibre bastant espès anomenat Estratègia: una història. És un llibre força interessant que ressegueix els antecedents d’on va sorgir l’estratègia. I és curiós perquè van recórrer tot el camí i van començar analitzant l’estratègia que Déu utilitza a la Bíblia. Definitivament, ho recomano, és molt intrigant.

OKEx: Què feu quan es desperta per primera vegada, teniu algun tipus de ritual al matí?

Carylyne: A part del tipus de preparació per al dia, normalment em llevo i medito durant 20 minuts i després miro la meva agenda del dia i la torno a donar prioritat segons l’inici del dia.

Per tant, crec que això ajuda a centrar-se molt. I també prenc molt te durant tot el dia.

OKEx: no puc deixar el cafè, però estic convençut que les persones que beuen te tot el dia són més equilibrades i probablement més productives.

Carylyne: Potser és químic, oi, a causa dels compostos del te. Se suposa que us ajudarà a concentrar-vos. És com si fos un petit brunzit que es manté amb el pas del temps o alguna cosa així. Tot i així, no estic segur de com és de cert.

OKEx: quin tipus de te beus?

Carylyne: Bevo molts tes de fulles soltes. Així doncs, com els tes Oolong o recentment, també he begut molts tes pu-erh.

Aquesta entrevista va ser realitzada per Olivia Capozzalo, cap de contingut d’OKEx. S’ha editat i condensat.

Imatge de portada cedida per Carylyne Chan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner