BTC i ETH: quina és una millor compra?

Visió general

BTC ha robat els focus del mercat aquesta setmana, ja que els preus criptogràfics número u han intentat recuperar els nivells de 10000. BTCL’intent de superar la barrera psicològica va arribar després ETH els preus van assolir els nivells més alts des de principis de març de 2020. Amb el BTC i ETH el bombo i les xerrades continuen circulant entre les comunitats criptogràfiques, els comerciants i els inversors podrien trobar informació interessant a l’hora de comparar les dades del comerç en cadena, fora de la cadena i derivats. A partir d’això, podríem entendre millor la situació actual de BTC i ETH, ajudant-nos a entendre millor quina és una millor compra ara.

Saldo en intercanvis

El saldo dels intercanvis ens pot proporcionar un cert color pel que fa al sentiment de HODLers i quantes monedes / fitxes estan disponibles per vendre. Les dades de Glassnode ho demostren BTC el saldo de les borses s’ha reduït a BTC0,32 milions, aquest és el nivell més baix en més d’un any. El saldo de BTC a les borses ha estat en tendència descendent des del març i la tendència ha continuat així.

Figura 1a: Saldo BTC en intercanvis

Font: Glassnode

Figura 2b: Saldo ETH en intercanvis

Font: Glassnode

Per altra banda, ETH l’equilibri en els intercanvis ha estat molt elevat. El nombre ha arribat ETH18,7 milions a mitjans de març d’aquest any, que no s’ha vist des de finals de desembre del 2016.

Curiosament, el nombre de saldo dels dos actius va reaccionar de manera molt diferent durant la venda massiva del març. Sembla que el selloff va provocar la tendència a la baixa BTCSaldo, mentre que més comerciants han posat el seu valor ETH en intercanvis posteriors al ETH correcció de preus en el mateix període.

Per què és important??

Creiem que els comerciants i els inversors retiren les seves monedes / fitxes dels intercanvis podrien ser un signe d’alcoholisme a llarg termini, ja que volien emmagatzemar les seves participacions en carteres fredes i esperar la possible corrida de bous. Des d’aquest punt de vista, sembla que els mercats han estat més alcistes BTC que ETH. Tanmateix, també podria haver-hi altres factors que impulsin l’augment i el descens dels saldos, com ara la seguretat de la xarxa.

Adreces amb saldo elevat

La voluntat de les balenes d’acumular monedes / fitxes podria ser una altra pista que haurien de buscar els comerciants i els inversors quan es tracti d’anàlisis fonamentals. El nombre d’adreces úniques amb saldo elevat podria ser especialment important.

Les dades de Glassnode suggereixen que el nombre d’adreces úniques és igual o superior a ETH32 ha anat augmentant constantment durant l’últim any, malgrat les fluctuacions de preus. Mentrestant, el nombre d’adreces úniques amb no menys de BTC10K s’ha recuperat dels mínims a finals de març. Tot i així, sembla relativament baix en comparació amb la xifra de finals de juny, que és de 120.

Figura 2a: Additius Bitcoin. amb bal. ≥ 10.000 BTC

Font: Glassnode

Figura 2b: Ethereum addrs. amb bal. ≥ 32 ETH

Font: Glassnode

Per què és important??

Creiem que el poder hodling és una de les mètriques crítiques per reflectir el sentiment de les balenes sobre un bé determinat i sembla que ETH és un clar guanyador des d’aquest punt de vista. Tot i això, també hi veiem limitacions. És perquè ETH32 és una barrera d’entrada relativament baixa, que podria reduir la importància del nombre.

Encara que el nombre de BTC les adreces amb un saldo elevat s’han anat recuperant, només aquestes dades només formen part del panorama més ampli. Combinant el saldo del nombre d’intercanvis, és possible que puguem veure una imatge més completa.

Comissió de transacció i gas

La tarifa de transacció de Bitcoin i el gas utilitzat d’Ethereum han rebut moltes converses darrerament entre grups de xat criptogràfic. Una de les narracions és que el total ETH el gas utilitzat ha assolit un nou màxim històric, és a dir, més persones han estat utilitzant la xarxa; per tant, el preu hauria de pujar. ETH els preus han tocat els 250 nivells abans de retrocedir a les 230 nanses.

Tanmateix, quan observem el nombre mitjà de ETH gas utilitzat, podríem veure una altra imatge. Les dades de Glassnode mostren que la mitjana de ETH el gas utilitzat ha anat baixant a la part posterior del ral·li i ha constituït una tendència a la baixa. Des d’aquesta perspectiva, és possible que no hi hagi tantes transaccions com pensàvem.

Figura 3a: Comissió de transacció de Bitcoin (mitjana)

Font: Glassnode

Figura 3b: gas Ethereum utilitzat (mitjana)

Font: Glassnode

D’altra banda, la taxa de transacció mitjana de Bitcoin s’ha situat a nivells relativament alts malgrat la fluctuació recent. En general, una comissió de transacció més alta podria suggerir que el mercat té una demanda més alta per dur a terme transaccions. Per tant, els usuaris estan disposats a pagar més per liquidacions més ràpides. Això també indica que hi ha més gent que utilitza la xarxa.

Per què és important??

Creiem que la criptomoneda és un tipus d’actiu de valor de la xarxa, la qual cosa significa que, com més gent l’utilitzi i l’utilitzi, més valuós serà l’actiu. Tanmateix, val la pena assenyalar que no hi ha una correlació directa entre la comissió de transacció / gas i el preu, i aquestes xifres podrien ser només dues peces més de tot el trencaclosques.

L’inclinació de l’ETH es manté en negatiu, la recuperació de BTC

Si analitzar les activitats de la cadena és com una anàlisi fonamental de les accions, analitzar les activitats de negociació de derivats podria ser com una anàlisi estadística. Podria proporcionar als participants del mercat una visió de com els comerciants reals han estat posicionant les seves operacions. Podríem trobar-ne informació valuosa.

Ho vam notar un de les converses recents a la comunitat de criptografia és que les opcions es distingeixen ETH s’ha tornat negatiu i podria ser alcista pel preu.

Figura 4a: esbiaix BTC 25d

Font: Skew

Figura 4b: esbiaix ETH 25d

Font: Skew

Les diferències d’opcions són la diferència de volatilitat implícita entre les opcions OTM / ATM / ITM. Els comerciants poden utilitzar aquests canvis relatius com a estratègia comercial. Les dades de Skew ho demostren ETHLes opcions esbiaixades van ser gairebé negatives, mentre BTCS’ha recuperat constantment a la zona positiva.

Què ens diu?

Creiem que els canvis IV en els diferents contractes d’opcions podrien suggerir una mica la propera volatilitat del subjacent i com els comerciants ho estaven anticipant. Tanmateix, la distinció de les opcions no sempre és un indicador útil en la predicció de preus, però pot ser útil en determinades circumstàncies. Creiem que els comerciants haurien de considerar-ho juntament amb molts altres factors que podrien conduir els mercats de criptografia.

El mercat mira les opcions de BTC amb preus de vaga més alts; l’enfocament ETH era relativament conservador

La forma en què els comerciants opten pels preus de vaga sembla que ens indica que el mercat ha tingut una visió més progressiva BTC preus, mentre que la vista a ETH ha estat relativament moderat.

Podem veure que la majoria dels BTC les opcions d’interès obert es trobaven a la zona de preus de vaga de 10000, mentre que la segona i la tercera vaga de preus més populars es desgasten al voltant de 12.000 i 11.000. ETH lateral, 280 vagues han estat les més populars, mentre que la segona i la tercera més OI van ser de 220 i 240.

A la ETH a banda, les trucades amb 280 tocs d’atac semblen una configuració alcista típica. Tanmateix, les trucades amb vaga de 220 i 240 semblen més aviat un enfocament conservador, ja que els contractes ja estaven / aviat tindran diners. D ‘altra banda, el 220 i el 240 s’assemblen més a configuracions defensives ETH ha estat en una concentració des de mitjans de maig.

A la BTC a banda, les trucades amb 10000 tocs d’atenció també semblen una configuració alcista estàndard, però les trucades amb preus de vaga de 12000 i 11000 semblen encara més agressives. Des de la perspectiva de l’escriptura de les vendes, els preus de vaga de 12.000, 11.000 i 10000 eren totalment diners. Si un comerciant és baixista a BTC, pot considerar que els preus de vaga són fins i tot inferiors a 10000.

Figura 5a: opció BTC. OI per vaga (a partir del 4 de juny)

Font: Skew

Figura 5b: opció ETH. OI per vaga (a partir del 4 de juny)

Font: Skew

Conclusió

Vam cobrir algunes de les dades de negociació d’activitats i derivats de la cadena BTC i ETH, i sembla que encara no és fàcil fer una trucada simple sobre quin actiu és millor comprar en aquest moment. Tanmateix, sembla BTC els comerciants han estat més alcistes a llarg termini sobre el preu, mentre que ETH els comerciants s’han centrat més en les accions de preus a curt termini. Tot i això, els comerciants i els inversors haurien de ser flexibles en les estratègies comercials i ajustar les seves configuracions segons les condicions del mercat.

Autor: Cyrus Ip – Analista de recerca

Publicat per: OKEx

04 de juny de 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner