Bitmain resol la disputa legal i es posa en marxa el nou miner Ethereum ASIC

Una visió setmanal de les notícies sobre blockchain i criptomonedes de la Xina i Hong Kong

Imatge de China Market Watch

La mineria de criptomonedes ha ocupat un lloc central aquesta setmana a la Xina i Hong Kong. Les prolongades disputes legals entre els cofundadors de Bitmain, Jihan Wu i Micree Zhan, han arribat a un acord que implica la compra de 600 milions de dòlars de la participació de Wu a Bitmain.

En altres notícies relacionades amb la mineria, Chris Zhu, d’INBTC, va compartir les seves tres prediccions sobre la indústria minera de criptografia durant els propers cinc anys. Mentrestant, la competència per a la mineria d’Ethereum s’aclareix aquesta setmana quan Linzhi Inc. va començar a desplegar el seu darrer model de mineria, el Phoenix.

Aquí teniu tot el que potser us haureu perdut sobre aquestes històries i molt més, a l’edició d’aquesta setmana de China Market Watch d’OKEx Insights.

La batalla legal de Bitmain assoleix els 600 milions de dòlars

Ha estat reportat que els cofundadors de Bitmain, Jihan Wu i Micree Zhan, han arribat a un acord de 600 milions de dòlars després de prolongades disputes legals pel control de la destacada empresa minera de criptomonedes. Com a part de l’acord, Wu deixarà de gestionar Bitmain. Es farà càrrec de la piscina minera de BTC.com i dels centres miners d’ultramar de Bitmain. Zhan, per la seva banda, assumirà la piscina minera d’Antpool i les explotacions mineres de Bitmain a la Xina.

El canvi estructural requereix la compra de 600 milions de dòlars de la participació de Wu a Bitmain, que Zhan hipotecarà temporalment les seves accions per completar-les. Segons Sequoia Capital, el mitjà de la disputa, s’espera que els termes actuals de l’acord es ratifiquin en la propera reunió d’accionistes de Bitmain el 28 de desembre. Estats Units abans de finals del 2022.

Punts clau

  • Pot ser que Bitmain hagi de desplegar nous models miners per finançar la liquidació.
  • Una sortida a borsa reeixida facilitaria els problemes de liquiditat dels inversors de Bitmain.

El fundador d’INBTC descriu tres tendències de mineria criptogràfica

Chris Zhu, el fundador de la piscina minera INBTC amb seu a Xina, compartit les seves prediccions per a la indústria minera en els propers cinc anys. Va exposar tres tendències clau:

  1. La indústria de les mines criptogràfiques estarà dominada per les institucions, és a dir, és menys probable que els miners minoristes sobrevisquin.
  2. La indústria de la mineria criptogràfica estarà regulada, en termes de fiscalitat, auditories i autenticació.
  3. Els proveïdors d’energia dominaran el costat de l’oferta i la demanda de la mineria criptogràfica, mentre que la Xina continuarà sent un país "òptim" lloc per als miners de criptografia per continuar els seus negocis.

Lliure per emportar

  • Al voltant del 70% de les empreses mineres de criptografia ho són regulat. Les explotacions mineres a la Xina han de complir la normativa de la Comissió Nacional de Desenvolupament i Reforma.

Linzhi Inc. va llançar un nou miner Ethereum ASIC

Linzhi Inc., una empresa minera de criptografia amb seu a Xina, té va començar llançament d’un nou miner ASIC d’Ethereum, anomenat Phoenix. Segons un demostració publicat per F2 pool, el Phoenix va superar el rival A10 Pro ETH del rival Innosilicon, en termes de potència de processament i eficiència energètica.

Lliure per emportar

  • Mentre Ethereum està passant de la prova de treball a la prova de participació, el Phoenix necessitarà un augment en la mida de la memòria o en els components del mercat secundari. En cas contrari, la màquina minera quedarà obsoleta després de la fase 1.5 d’Ethereum 2.0.

El Banc Mundial adverteix la Xina de no retirar ràpidament l’estímul

Ha estat una setmana estancada per a les borses de Hong Kong i la Xina. En el moment de la premsa, Shanghai SE Composite i CSI 300 cotitzen actualment a 3.385 i 5.014, amb guanys setmanals del 0,54% i de l’1,21%, respectivament. A Hong Kong, l’índex Hang Seng va caure un 0,84% aquesta setmana i se situa actualment en 26.238.

Ha estat una setmana estancada pels principals índexs de renda variable a la Xina i Hong Kong. Font: Trading Economics, Investing.com

A la darrera actualització econòmica sobre la Xina, el Banc Mundial dit que la Xina hauria de mantenir una política monetària acomodàtica i evitar-ne qualsevol "contracció significativa" en política fiscal el 2021 per mantenir la seva recuperació econòmica en bon camí.

Punts clau

  • El risc més gran per a la recuperació econòmica de la Xina serà el ressorgiment del coronavirus l’any vinent.
  • L’augment de les inversions del sector privat i la despesa més forta de les llars poden ser els motors clau del creixement econòmic de la Xina l’any vinent.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner