AMA Recap: una nova visita al mercat de criptografia enmig d’un brot de COVID-19 amb Crypto Joker

El 8 de maig, estàvem més que emocionats de tenir Crypto Joker per a un debat Ask-Em-Anything (AMA) sobre la intricada relació entre el mercat de criptografia i el brot de coronavirus dominant.

Amb més de 140.000 subscriptors a youtube, Crypto Joker revisa temes relacionats amb criptomonedes, que van des d’ICO / STO fins a entrevistes a empreses de criptografia per fer-vos un cop d’ull a les seves operacions. Crypto Joker ha estat actiu a l’espai criptogràfic des del 2015 i està relacionat amb la revisió de més de 100 projectes de criptografia.

Aquesta AMA es divideix en dues parts, on es va demanar a Crypto Joker que compartís la seva opinió sobre el mercat actual de criptografia, seguit d’un Q en viu apassionat&A al nostre grup.

Secció 1:

Q1. [protegit per correu electrònic]: Comencem ara amb la pregunta relacionada amb el recent tema candent que molts preocupen. Què en penseu sobre el canvi de mercat de les criptografies amb les borses mundials d’aquest període?

Crypto Joker: Per tant, quan es tracta de mercat de criptografia després del mercat borsari aquesta vegada, vaig trobar aquesta classe d’actius tradicionals com S&P 500 i Dow Jones es van veure impactats pel COVID-19 en comparació amb el mercat criptogràfic. Si teniu BTC en comparació amb algú que té índex, fons o qualsevol cosa relacionada amb el mercat de valors, la pèrdua que afronta el titular de l’espai en borsa seria molt més. És divertit, ja que es considera que les accions són segures contra BTC, però quan arriba la pandèmia COVID-19 i veieu que tot està a la baixa. De fet, BTC va quedar-se una estona, però ara fins i tot puja en comparació amb el nivell de preus anterior abans del COVID-19. Crec que el BTC és una inversió segura mentre tot està caient.

P2. [protegit per correu electrònic]: Molt bé, la segona pregunta triat a Twitter és: el brot de COVID-19 no va tenir un efecte perjudicial als mercats de criptografia, tenint en compte els danys que va causar als mercats i països mundials. Quin creus que és la raó d’això??

Crypto Joker: Si exactament. Si recordeu l’any 2016 o abans de l’any 2015, la gent considera BTC com un actiu paradisíac segur, cosa que significa que quan l’economia i tot cauen i la criptografia és la vostra inversió segura. Després d’això, la correlació entre criptografia i economia ha canviat d’alguna manera i no podríem dir que quan l’economia baixi farà que la criptografia augmenti. Però, vaig descobrir que el COVID-19 realment ajuda a la criptografia a recuperar la reputació i fa pensar a la gent que la criptografia és un actiu paradigmàtic segur com l’or com a inversió de cobertura contra el mercat de valors i l’economia. Ara la gent pensa que el cripto és un actiu segur, fins i tot l’economia baixa, mentre que el cripto continua pujant o, com a mínim, es manté pla, per la qual cosa els inversors en criptografia no guanyen molts diners ni perden diners en comparació amb alguns inversors que perden tota la vida a la borsa. Com a exemple, moltes grans empreses, especialment algunes de les accions de les companyies aèries, van disminuir aproximadament un 70% durant la pandèmia COVID-19 i moltes van invertir tot l’estalvi en això.

Q3. [protegit per correu electrònic]: Sí. Sens dubte, la pandèmia COVID-19 aporta reputació al mercat criptogràfic quan el fiat s’imprimeix des de l’aire. Com sabem, el trencament del mercat borsari s’ha desencadenat diverses vegades al març afectat per la pandèmia COVID-19. La pregunta 3 és: En la situació actual de la malaltia de Coronavirus, l’economia mundial és molt volàtil, així que què penseu de les perspectives del mercat de criptomonedes en el futur??

Crypto Joker: Veig que les perspectives de la criptomoneda seran molt brillants en un futur proper. Si mireu on som ara, tot el món avança cap a una tecnologia blockchain. Crec que això és només un començament de la cursa, ja que el covid 19 va demostrar realment la fiabilitat de la criptografia en un moment en què l’economia s’està desfent. Crec que la barreja de criptografia que aconsegueix la reputació d’actiu refugi segur al costat de nosaltres, cap a una tecnologia blockchain, mostra un futur brillant.

Q4. [protegit per correu electrònic]: Sí, la tecnologia blockchain ha estat adoptada per moltes grans empreses actualment. Aquí ve la pregunta 4: Com COVID 19 es converteix en un problema global, alguns inversors que tenen la intenció d’invertir en projectes de criptomoneda ja tenen problemes per reunir-se amb els propietaris del projecte per a discussions i plans individuals, és suficient la videotrucada per fer aquest truc? i si no, quines mesures es poden prendre per garantir que tot pugui anar segons el previst i que no es vegi afectat per aquesta pandèmia?

Crypto Joker: Nois, ho he dit una vegada i ho tornaré a dir. La transparència en aquest espai és TOT. si els propietaris del projecte no mostren la seva cara, si no estan disposats a fer una videotrucada, NO INVESTIS. el primer que podeu fer com a inversor és la deguda diligència. Comproveu els fets de tot allò que diu el propietari del projecte i investigueu sempre en allò que se us diu. Fins i tot en un moment de pandèmia amb la tecnologia actual, és molt fàcil ser un zoom transparent, quedades de Google, etc. Un CEO i fundador real sempre estarà en contacte amb tots els inversors a cada pas del lloc, en lloc d’obtenir els seus fons i deixar-los. , això també val per al meu espai, l’espai de youtube. Per a aquells de vostès que estiguin familiaritzats amb Youtubers criptogràfics, els més grans de l’espai ara mateix són el següent cripto. La raó és que ofereixen una transparència completa. Mostrar sempre la seva cara i mantenir-se en contacte amb els seus fans en el dia a dia. (Enllaç enviat: https://www.youtube.com/channel/UC3d5XyOZR2-HQOL8O5uS7Hg ) La transparència és TOT.

Q5. [protegit per correu electrònic]: Sí. És un recordatori important del nostre convidat que és DYOR = Feu la vostra pròpia investigació abans d’invertir en alguna cosa. La pregunta # 5 tracta sobre la preocupació actual del mercat de criptografia: el brot de Covid-19 té un impacte significatiu en la situació financera, creieu que això és una barrera per al nou capital al mercat de criptografia??

Crypto Joker: És clar. Es pot mirar de totes dues maneres. d’una banda, moltes persones han estat acomiadades a causa del brot covídic 19. Segons el país on visqueu, podríeu obtenir compensacions governamentals, però per a la majoria de països no. Així, en aquesta mà, molta gent té menys diners per invertir. Però, en canvi, en lloc de tenir els diners, ja tens allà assegut i no fas res per tu. Podeu ajudar a la vostra pròpia situació invertint al mercat de criptografia i guanyant-vos ingressos passius per ajudar-vos realment en un moment de necessitat..

Q6. [protegit per correu electrònic]: Sí, creiem que els ingressos passius són importants per a la majoria quan la taxa d’atur augmenta a causa de la pandèmia COVID-19. Estic segur que a tothom, especialment als principiants del grup, els interessa la pregunta núm. 6: Com a famós Youtuber de criptografia, quines experiències i experiències podeu compartir amb els nouvinguts al mercat de la criptografia?

Crypto Joker: Aquest tipus es remunta a fer la vostra pròpia investigació. Estant en aquest espai durant molt de temps i veient que milers de projectes anaven i venien, he notat que molts nouvinguts s’afanyaven a entrar al mercat criptogràfic en lloc de prendre-ho lent, aprenent sobre el concepte de tecnologia btc i blockchain, fent la seva pròpia investigació sobre el projecte, avaluant la transparència i després invertint. Recordeu que els nois que inverteixen haurien de ser el vostre darrer pas, no el primer.

Q7. [protegit per correu electrònic]: Molt bé, a la pregunta núm. 7, l’usuari va preguntar “Per als comerciants de $ OKex com jo, quins són els motius pels quals creieu que hauria de negociar amb $ OKEx en lloc dels altres intercanvis que també inclouran la llista de qualsevol testimoni de llançament”

Crypto Joker: Parlant per mi mateix, he utilitzat molts intercanvis al llarg del temps i OKEX és definitivament el meu favorit. En primer lloc, és la mida d’OKEx, el fet que siguin un dels intercanvis més grans només demostra la gran reputació i fiabilitat que tenen. Cap intercanvi pot arribar a aquest costat sense ser el millor en el que fa. Tenen una gamma completa de productes que donen suport al comerç al comptat i derivats, en carteres de cadenes, etc. També tenen una de les millors tecnologies de seguretat que per a mi és molt important.

Q8. [protegit per correu electrònic]: Ens sentim contents de saber-ho vosaltres. La següent pregunta és la pregunta dirigida a un criptoinfluent increïble com vosaltres. Pregunta núm. 8: "Quins plans teniu per educar i sensibilitzar la comunitat Crypto per fer que més gent entengui l’ús de la plataforma de criptomonedes, la seva tecnologia i l’adopció??"

Crypto Joker: continua fent vídeos. Actualment, només faig vídeos de revisió sobre diferents projectes i intento educar els meus subscriptors d’aquesta manera, però en un futur proper tinc previst fer cursos educatius complets a youtube sobre diferents temes en criptografia en lloc de vincular-los a un projecte. Estigueu preparats per a això !! 🙂

Q9. [protegit per correu electrònic]: Vaja! això és una gran notícia vostra! Esperem saber-ne més aviat. A continuació, la pregunta # 9- "Com funciona el mercat de la criptocurrència quan arriba la pandèmia?"

Crypto Joker: Ho està fent increïble !! per descomptat, una mica té a veure amb la reducció a la meitat de btc, però la resta té a veure amb que sigui un actiu refugi segur. Si compareu el mercat de criptomonedes en aquest moment amb QUALSEVOL altre mercat (béns arrels, accions, etc.), ha estat fent el millor possible amb la pandèmia. Això mostra el fort que és btc i no pot esperar a que arribi a la lluna!!!

Q10. [protegit per correu electrònic]: Sí, el mercat de la criptografia està fent un resultat sorprenent en comparació amb els principals tipus d’actius. I, finalment, l’última pregunta d’un usuari de Twitter. "Sí Molta gent està preocupada per la situació actual quan la pandèmia COVID-19 moltes persones perden la feina a causa dels acomiadaments massius del govern. Algunes persones opten per invertir a llarg termini en el món de la criptografia perquè creuen que en aquesta situació tots els intercanvis i monedes del mercat experimenten el seu dràstic declivi. Comenceu a estalviar per al futur comprant criptografia a preus baixos quan es trobi la situació actual. Com creus que és suficient per donar una solució? Què tal els preus de criptografia en el futur? Perquè no sabem quan finalitzarà la pandèmia COVID-19. Inverteix molt de temps en criptografia prou eficaç i val la pena per a la societat baixa i les persones que tenen més actius que aposten i inverteixen accions en criptografia?"

Crypto Joker: 10000%. Especialment per a persones de baixa societat. Aquesta pandèmia va demostrar que invertir en criptografia és segur, de manera que us dóna encara més motius. Per descomptat, hi haurà fluctuacions a curt termini, de manera que si sou algú que necessita diners a curt termini no hauríeu de posar-hi tota la vida .. perquè si necessiteu diners a curt termini no sabeu quin és el preu de btc ho serà, de manera que si esteu en aquesta categoria només invertiu el que us pugueu permetre perdre. Tot i que si sou més inversor a llarg termini, és el moment perfecte per comprar i veure créixer els vostres actius

Sessió 2:

P # 1: Sóc un nou inversor en el món de la criptografia, què he de fer??

Crypto Joker: Abans de fer res, educeu-vos realment sobre BTC i la tecnologia subjacent que hi ha darrere de blockchain. Un cop ho feu i hi veieu l’OBJECTIU, en lloc de voler entrar només per obtenir beneficis, aleshores veureu en què cripteu els vostres interessos són els més pesats i comenceu a invertir. Podeu utilitzar el meu canal per obtenir informació sobre diferents projectes (enllaç enviat: https://www.youtube.com/channel/UCKQHUlMFSAyeAItF5auC04w )

Q # 2: Diguem que COVID-19 persisteix un any més, ho veieu com una amenaça per a la criptografia?

Crypto Joker: Crec que això serà bo per a la criptografia. Si el covid 19 dura un any més, altres classes d’actius quedaran absolutament destruïdes fent que els inversors treguin els seus diners d’aquestes classes d’actius i inverteixin en criptografia. Mireu com ha anat btc durant aquest darrer mes i pregunteu-vos si esteu segur que voleu que acabi;)

P # 3: Per què utilitzeu YouTube centralitzat, per què no us ajudeu a basar-vos en blockchain??

Crypto Joker: Hi ha molt més contingut a youtube, tots els temes que puguis pensar tenen 1000 vídeos. Amb el pas del temps a mesura que Steem guanyi més popularitat, això podria ser una opció, ja que tens raó, es basa en blockchain

Q # 4: Potser la situació del Covid 19 és molt difícil per a l’equip. Tanmateix, no hi ha altres influències que tinguin un impacte directe en el desenvolupament del projecte, sobretot per mantenir la bona tasca del servei de transaccions. Hi ha alguna mesura adaptativa que han de fer les empreses per fer que sembli que el BTC funciona?

Crypto Joker: Covid 19 està afectant les empreses físiques més difícils, la indústria aèria, la restauració i l’hostaleria. Com que molts d’aquests projectes de criptografia estan en línia i es basen en una tecnologia subjacent, no s’estan realitzant tant

P # 5: S’han piratejat molts intercanvis, tot i que tenen un alt nivell de seguretat. això és tot el que em preocupa per la pandèmia Covid-19.

Crypto Joker: Molts projectes diuen que tenen un alt nivell de seguretat … tot i que no és així. Heu de fer la vostra diligència deguda i veure quin tipus de seguretat utilitzen. No he vist un intercanvi tan gran i segur com es pirateja OKEX

P # 6: Amb l’aixecament de la prohibició de la criptografia, l’Índia sembla un mercat potencial amb més de 1.000 milions de població, aquest tros de pastís és dolç i dolç. Com es centrarà OKEx per expandir el seu negoci en aquest mercat mentre WazirX i Binance acaben de llançar un fons “Blockchain for Covid – 19” de 50 milions de dòlars?

Crypto Joker: Aquesta és definitivament una pregunta per a OKEX, ja que són un dels intercanvis més actius en el desplegament de noves idees i productes. Estic segur que tindran una gran expansió

P # 7: En la mala situació de l’epidèmia de Covid-19, tots els projectes de criptomoneda es van veure molt afectats. Què penseu, quina iniciativa serà una gran solució?

Crypto Joker: Tot i que tots han estat molt afectats, molts s’han produït més que d’altres. El primer que cal fer és desglossar diferents projectes de criptografia sector per sector i centrar-se en els que no s’han realitzat massa, però el preu ha baixat molt. Això mostra una gran oportunitat de compra, ja que mostra una reacció excessiva.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner