OKEx изброява 7 DeFi токена и добавя 4 нови обезпечения за услуга за заем C2C

Седмичната актуализация на OKEx дава преглед на промоции, състезания, списъци и дискусии, организирани всяка седмица.

Тази седмица в OKEx посрещнахме седем вълнуващи токена DeFi и добавихме поддръжка за четири нови опции за обезпечение в заем OKEx C2C, включително XRP, LINK, TRX и FIL. Също така удължаваме първата си кампания „Честит петък“ до 14 декември, в която потребителите могат да участват, за да споделят двойни награди и да имат шанс да спечелят iPhone 12 Pro Max. 

За да донесем повече привилегии на нашите ценени потребители на OKB, ние се обединихме с NOWPayments, за да позволим на притежателите на OKB да извършват бързи и удобни онлайн плащания при всички онлайн търговци, партниращи с NOWPayments.

И накрая, ние ви каним да се включите в нашия OKEx Community AMA, където ще разговаряме с Ерик Траутман, изпълнителен директор на Near Foundation, за да обсъдим всичко относно развитието на проекта.

Удължена програма за Честит петък

Потребителите все още могат да се насладят на първата ни кампания за Честит петък до 14 декември, за да споделят 20% от общия доход на OKEx от фючърси и такси за транзакции на вечни суапове и да имат шанс да спечелят iPhone 12 Pro Max или да споделят отстъпки от карти на обща стойност 20 000 USDT. 

Нови обезпечения в заем OKEx C2C: XRP, LINK, TRX и FIL

Добавихме четири нови токена като обезпечения в услугата за заем OKEx C2C, включително XRP, Chainlink (LINK), TRON (TRX) и Filecoin (FIL).

Партньорство с NOWPayments

Ние си партнирахме с доставчик на услуги за неплащане на крипто разплащания СЕГА Плащания. От 15 декември потребителите ще могат да обменят своите OKB за стоки и услуги от който и да е от онлайн търговците, партниращи с NOWPayments. Научете повече за това партньорство тук.

Промоции

Търговия & Предизвикателство за депозит: COVER, HEGIC, KP3R, API3 и PICKLE

По време на тази промоция участниците в OKEx могат да споделят награден фонд от 20 000 USDT, като търгуват и депозират някой от тези новоизброени токени: COVER, HEGIC, KP3R, API3 или PICKLE. Регистрирайте се, прочетете подробностите и се присъединете към предизвикателството преди 8:00 ч. UTC на 18 декември.

#OKExDeFiScoop: 100 USDT раздаване

Гледайте видеоклипа на DeFiScoop с нашия партньор Frontier, тъй като неговият основател и главен изпълнителен директор, Равиндра Кумар, ни превежда през неговата платформа и мисия.

Раздаваме 10 USDT на 10 победители. За споделяне на 100 USDT, гледай видеото да се отговаряйте на въпроси и следвайте правилата, за да спечелите

Демо състезание за единна сметка

Тъй като ще стартираме новата унифицирана функционалност на акаунта, ще проведем демо състезание за търговия, за да могат потребителите да изпитат тази нова функция и да споделят 260 000 USDT в награди. Следете и се присъединете към набирането на служители от 14 декември до 17 декември.

XYM капка за притежатели на XEM

OKEx ще поддържа излъчване на символа (XYM) за притежателите на NEM (XEM). XEM депозитите и тегленията ще бъдат преустановени в 8:00 ч. UTC на 14 януари 2021 г. Снимка на всички XEM токени ще бъде направена в същия ден.

Нови обяви тази седмица

OKEx изброи седем токена DeFi тази седмица, включително COVER, HEGIC, KP3R, API3, PICKLE, LOON и NU, заедно с маржин търговия, спестявания и вечни суапове за AAVE, CVC и FIL.

ПОКРИТИЕ, HEGIC, KP3R, API3 и PICKLE

Протокол на корицата (COVER)

COVER Protocol е децентрализиран пазар за покритие на риска за интелигентни договори на Ethereum, позволяващ равнопоставено покритие с разходите за защита, изцяло оценени от пазара. COVER е естественият ERC-20 управляващ токен на COVER Protocol. Научете повече за списъка и започнете да търгувате. 

Хегически (HEGIC)

Hegic е автоматизиран маркетмейкър и борса за търговия с криптовалутни опции на Ethereum. В момента Hegic позволява търговия с опции WBTC и ETH. Притежателите на поддържани активи могат да депозират и обезпечават своите активи, за да осигурят ликвидност за търговия с опции и да печелят награди. Научете повече за списъка и започнете да търгувате. 

Keep3rV1 (KP3R)

Keep3rV1 е децентрализирана платформа за съвпадение на задачите за свързване на външни DevOps с проекти, които се нуждаят от помощ за изпълнение на различни задачи. KP3R се добива чрез предоставяне на ликвидност в Uniswap за приети двойки (в момента KP3R-ETH). Притежателите на токени могат да гласуват за включване на двойки като KP3R-SNX, KP3R-AAVE, KP3R-YFI и др. Научете повече за списъка и започнете да търгувате. 

API3 (API3)

API3 ще стимулира съвместни усилия за създаване на ново поколение родни на блокчейн, децентрализирани API или накратко dAPI. API3 ще позволи на платформите за интелигентни договори да използват API за изграждане на значими приложения по един наистина децентрализиран и доведен до минимум начин. Потребителите могат да създават мощни децентрализирани приложения с децентрално управлявани и количествено защитени информационни емисии на API3. Научете повече за списъка и започнете да търгувате. 

Pickle Finance (PICKLE)

Pickle Finance е протокол, създаден да помогне за поддържането на фиксираните стабилни монети (DAI, USDC, USDT, sUSD) с помощта на земеделски стимули. PICKLE е управленският токен, разпространяван като стимул за доставчиците на ликвидност в Uniswap V2. Научете повече за списъка и започнете да търгувате. 

Loon Network (LOON)

Мрежата Loon е дългосрочна концепция, която има за цел изграждането на междублокова верига на децентрализирана заем. Тази мрежа има за цел да осигури предаване на данни, прехвърляне на кредити и взаимно свързване на активи заедно с основната поддръжка на мрежата. Вижте подробности за списъка и започнете да търгувате.

NuCypher (NU)

NuCypher е децентрализирана система за управление на ключове, услуга за криптиране и контрол на достъпа. Той дава възможност за споделяне на частни данни между произволен брой участници в публични консенсусни мрежи, използвайки повторно криптиране на прокси за делегиране на права за дешифриране по начин, който не може да бъде постигнат чрез традиционни симетрични схеми за шифроване или публичен ключ.

Родните маркери се използват за стимулиране на участниците в мрежата да извършват операции по управление на ключове и достъп до делегиране / отмяна. Вижте подробности за списъка и започнете да търгувате.

Маржин търговия, спестявания и безсрочни суапове: AAVE, CVC и FIL

Функциите за маржова търговия и спестявания AAVE, CVC и FIL са налични от 6:00 ч. UTC на 10 декември и потребителите могат да започнат да ги търгуват с до 75x лост. Вижте подробностите за списъка.

OKEx при събития

Предстоящо събитие: OKEx Community AMA – Near Foundation

На 11 декември ще разговаряме с Ерик Траутман, главен изпълнителен директор на Near Foundation, за да обсъдим всичко за текущото състояние на проекта. Настройте се за AMA, който ще започне в 13:00 ч. UTC, на нашия официален канал на Telegram.  

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner