[АКТУАЛИЗАЦИИ НА ЖИВО] OKEx потвърждава, че всички потребителски средства са безопасни и не теглят платформи, работещи както обикновено

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 19 ноември в 12:00 ч. UTC

OKEx обяви, че ще възобновим тегленията на или преди 27 ноември 2020 г..

Преди да отвори отново тегленията, нашият екип извършва стриктни проверки за сигурност, за да възобнови нормалната работа на системата за горещ портфейл и да гарантира безопасността на средствата на нашите потребители. Прочетете пълното съобщение тук.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 17 ноември в 14:30 ч. UTC

Седмичен доклад

Днес публикувахме седмичния си отчет за търговската дейност на OKEx. Обемът на търговия с крипто деривати OKEx (фючърси, вечни суапове и опции) достигна 64,63 млрд. USDT – 60% седмично увеличение.

Също така докладвахме, че тази седмица е имало приток от 211 BTC. В момента балансът на BTC портфейла на OKEx е 219 704 BTC. Както се посочва в доклада, тази седмица не е имало изтичане на никакви криптоактиви от веригата от OKEx, тъй като тегленията остават преустановени. Средствата на потребителите остават безопасно обезпечени.

BCH вилица актуализация

Днес обявихме, че платформата планира да възобнови търговията с BCHUSD и BCHUSDT седмични и двуседмични фючърсни договори в 9:00 ч. UTC на 18 ноември. За повече подробности относно корекциите на нивото на договора, моля, проверете съобщението.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 16 ноември в 15:00 ч. UTC

Актуализация на хард форк за търговци на BCH

Мрежата на Bitcoin Cash (BCH) завърши своя хард форк вчера, 15 ноември. В момента има две разклонени вериги, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) и Bitcoin Cash Node (BCHN).

Препращайки търговските цени към основните платформи, можем да видим, че текущата цена на BCHN е значително по-висока от тази на BCH ABC. Следвайки нашите предварително обявени насоки, това означава, че сме приели BCHN като новия BCH. Токените BCH ABC ще бъдат предавани до сметките за финансиране на потребителите в съотношение 1: 1.

Вижте пълното съобщение за повече подробности.

Тегления

Тегленията от OKEx все още са временно на пауза. Всички потребителски средства остават в безопасност и незасегнати. Искрено се извиняваме за неудобството на потребителите и работим усилено, за да възобновим пълната функционалност на платформата. Моля, продължете да проверявате тази статия или официалните ни социални канали за допълнителни актуализации.

АКТУАЛИЗИРАНЕ: 14 ноември в 15:30 ч. UTC

Актуализации на твърди вилици за търговци на BCH

Хард форкът на Bitcoin Cash (BCH) е насрочен за утре, 15 ноември, около обяд, UTC.

За всички търговци на BCH на OKEx, моля, моля не правете никакви трансфери BCH през периода на разклонението за да се избегнат загуби на активи. Повече подробности за това какво да очаквате по време и след разклона можете да намерите тук.

За BCHUSD и BCHUSDT фючърси и вечни суапове, днес пуснахме подробности за корекциите за контрол на риска, които ще се проведат около BCH хард форка. Моля, проверете съобщението за пълни подробности.

Тегления

Тегленията от OKEx все още са временно на пауза. Всички потребителски средства остават в безопасност и незасегнати. Искрено се извиняваме за неудобството на потребителите и работим усилено, за да възобновим пълната функционалност на платформата. Моля, продължете да проверявате тази статия или официалните ни социални канали за допълнителни актуализации.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 12 ноември в 8:00 ч. UTC

Тегления

Тегленията от OKEx все още са временно на пауза. Всички потребителски средства остават в безопасност и незасегнати. Искрено се извиняваме за неудобството на потребителите и работим усилено, за да възобновим пълната функционалност на платформата. Моля, продължете да проверявате тази статия или официалните ни социални канали за актуализации на ситуацията.

Доклад за микроструктура на пазара на OKEx – октомври 2020 г.

Данните за търговска активност на OKEx през месец октомври са. В края на миналия месец OKEx имаше най-високата агрегирана отворена лихва за BTC фючърси на всички борси – 1,1 млрд. Долара. Той също така имаше най-високата агрегирана OI за фючърси на ETH – 240 милиона долара.

Освен това, въпреки спада в цените на символите в света на децентрализираното финансиране, обемът на търговия с токени DeFi остана стабилен – спад само с 2% на месечна база.

За повече информация от нашия октомврийски доклад за микроструктурата можете да прочетете пълното резюме тук.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 9 ноември в 13:00 ч. UTC

Тегления

Тегленето на цифрови активи от OKEx все още временно е на пауза. Всички потребителски средства остават в безопасност и незасегнати. Ще продължим да информираме потребителите за ситуацията своевременно.

Актуализации на продукти

Днес публикувахме месечния си отчет за октомври за платформата на OKEx, OKB. Средната пазарна капитализация на OKB през октомври беше 1,47 млрд. Долара, а общият обем на търговията за месеца достигна 2,48 млрд. USDT. Прочетете пълния доклад, за да научите повече.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 6 ноември в 14:00 ч. UTC

Можем да потвърдим, че страна, свързана с OKEx, както е предвидено в закона, активно си сътрудничи с бюро за обществена сигурност при разследване. Твърденията, че засегнатата страна е под наказателно задържане, са опровергани.

Потърсихме правна подкрепа и насоки и чрез този процес осъществихме контакт със съответната страна.

Понастоящем за съжаление OKEx не може да разкрие допълнителна информация, тъй като съдържанието на разследването е поверително.

Извиняваме се за прекъсването на нормалната функционалност, което е причинило това и незабавно ще актуализираме нашите потребители с нова информация относно състоянието на тегленията.

Всички потребителски средства на платформата OKEx остават в безопасност и не се влияят. Не е имало изтичане на активи под каквато и да е форма от OKEx от спирането на тегленията на 16 октомври. В същото време можем да уверим нашите потребители, че 100% от техните средства могат да бъдат изтеглени, след като тегленията бъдат възстановени на OKEx.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 4 ноември в 14:00 ч. UTC

Тегления

Тегленията на OKEx все още са временно на пауза. Сигурността на потребителските средства е нашият основен приоритет и всички потребителски средства остават в безопасност и незасегнати. Работим усилено, за да възобновим пълната функционалност на платформата. Моля, проверете тази статия за допълнителни актуализации.

Актуализации на продукти

Разработената от OKEx публична блокчейн инфраструктура OKExChain публикува своя доклад за напредъка за месец октомври. Тестовата мрежа OKExChain беше надстроена до v0.12.3, която предимно оптимизира автоматизирания модул за суап на маркетмейкъра, насочен към въздействие върху ликвидността по веригата. Прочетете повече за развитието тук.

За притежателите на NEO и Algorand (ALGO) на OKEx, ние започнахме нашето месечно разпределение на бонуси днес. Можете да намерите повече подробности за това как да осребрите бонусите си тук.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 30 октомври в 12:30 ч. UTC

Тегления

Тегленията от OKEx все още са временно на пауза. Всички други операции на платформата, които не включват тегления, продължават да работят. Сигурността на потребителските средства е нашият основен приоритет и всички потребителски средства остават в безопасност и незасегнати. Работим усилено, за да възобновим пълната функционалност на платформата. Моля, проверете тази статия за допълнителни актуализации.

Други актуализации

Въведохме система за възнаграждение на нашите лоялни клиенти с по-ниски такси за търговия. Прочетете пълното съобщение за повече подробности за това как да получите по-ниски такси до 30 дни след възобновяване на тегленията на OKEx, както и други предимства.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 29 октомври в 17:30 ч. UTC

Тегления

Тегленията от OKEx все още са временно на пауза. Сигурността на потребителските средства е нашият основен приоритет и всички потребителски средства остават в безопасност и незасегнати. Работим усилено, за да възобновим тегленията възможно най-скоро. Моля, проверете тази статия за допълнителни актуализации.

Други актуализации на продукти

За потребители на заем C2C: OKEx реши да увеличи датата на спиране на BCH като обезпечение от 3:00 ч. UTC на 8 ноември да се 9:00 ч. UTC на 29 октомври. Моля, имайте предвид, че потребителите, които заемат USDT с BCH като обезпечение, трябва да изплатят заемите си преди това 3:00 ч. UTC на 14 ноември, което е моментът, в който ще бъде задействано задължително погасяване.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 28 октомври в 13:00 ч. UTC

Тегления

Тегленията от OKEx все още са временно на пауза. Сигурността на потребителските средства е нашият основен приоритет и всички потребителски средства остават в безопасност и незасегнати. Работим усилено, за да възобновим тегленията възможно най-скоро. Моля, проверете тази статия за допълнителни актуализации.

Други актуализации на продукти

Днес OKEx обяви, че ще подкрепи планирания хард форк на мрежата Bitcoin Cash (BCH) на 15 ноември. В момента има две конкуриращи се предложения за форк, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) и Bitcoin Cash Node (BCHN). Ако хард форкът е успешен, потребителите, които държат BCH на OKEx преди форка, ще получат два нови актива: BCH ABC и BCHN.

За повече подробности относно планирания хард форк и как той ще повлияе на търговията на OKEx, моля, кликнете тук.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 27 октомври в 13:00 ч. UTC

Тегленията на OKEx все още са временно на пауза. Сигурността на потребителските средства е нашият основен приоритет и всички потребителски средства остават в безопасност и незасегнати. Работим, за да върнем платформата в пълна функционалност. Моля, проверете тази статия за допълнителни актуализации.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 26 октомври в 11:30 ч. UTC

Надстройка на системата WebSocket е планиран за утре, 27 октомври в 8:30 ч. UTC (засяга търговците на API и други страни, използващи OKEx API).

Тегленията на OKEx все още са на пауза. Сигурността на потребителските средства е нашият основен приоритет. Всички потребителски средства остават в безопасност и незасегнати. Правим всичко възможно, за да гарантираме, че платформата се връща към пълната функционалност.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 23 октомври в 14:00 ч. UTC

Понастоящем тегленията от OKEx все още са на пауза. Всички продукти на OKEx са пуснати в експлоатация, с изключение на тези, които пряко включват тегления – т.е. Sell Crypto fiat gateway и DeFi токен земеделие на OKEx Earn, които също бяха временно преустановени на 16 октомври.

Работим денонощно, за да се върнем към работата както обикновено. Потребителските средства остават в безопасност и незасегнати. Бихме искали да изкажем огромна благодарност на общността на OKEx за вашето непоклатимо търпение. Моля, проверете отново тук за актуализации.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 22 октомври в 15:15 ч. UTC

Всички функции на OKEx работят и работят, с изключение на тези, които включват тегления. Потребителските средства са в безопасност. Искрено оценяваме вашето търпение и работим усилено, за да възобновим тегленията. Моля, проверете тази статия за бъдещи актуализации.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: 21 октомври 2020 г. в 2:00 ч. UTC

Възобновяване на P2P търговия и купуване на крипто

Платформата OKEx P2P ще възобнови търговията на 21 октомври, 12:00 ч. UTC за фиатни двойки CNY, INR и VND, а едновременно ще бъде активиран и фиатният шлюз Buy Crypto..

Моля, обърнете внимание, че тегленето на криптовалута все още временно е спряно. За ваша безопасност избягвайте търговия извън ескроу, тъй като тя рискува измами и / или спорове без никаква защита. Както винаги, моля, практикувайте правилно управление на риска при търговия и следвайте нашите официални канали за комуникация само за най-новите актуализации.

Благодарим ви за продължаващото търпение и подкрепа.

От 3:00 часа сутринта UTC днес, 16 октомври, OKEx временно спря изтеглянето на цифрови активи. * Бихме искали да уверим потребителите, че сигурността на средствата на OKEx не е засегната. Освен това всички други операции на OKEx, които не включват тегления, функционират нормално.

По отношение на искове в Twitter днес, че средствата са изтеглени от OKEx към конкурентна борса, екипът на портфейла на OKEx потвърди, че адресите на първоначалните портфейли в споменатите транзакции не принадлежат на OKEx.

Главният икономист в голямата компания за анализ на блокчейн Chainalysis потвърдено в туит днес, че въпросните транзакции са били "неправилно етикетирани" и всъщност не бяха от OKEx.

Искрено се извиняваме за неудобството на нашите потребители, което може да е причинило спирането на тегленията. Ще държим потребителите в течение, щом получим повече информация – моля, обърнете се към Официалният Twitter на OKEx за най-новите актуализации. Разбира се, ние ще възобновим изтеглянето на цифрови активи веднага щом установим, че са спазени всички изисквания за сигурност.

Оценяваме и ценим вашата непрекъсната подкрепа и доверие и ще продължим да предоставяме първокласни продукти, услуги и техническа поддръжка на нашите клиенти.

* Съгласно 8.1 Промяна на услугата и прекъсване на Общите условия, OKEx може да промени услугата и / или може също да прекъсне, преустанови или прекрати услугата по всяко време със или без предварително уведомление.

Контакт с медиите

Вивиен Чой

Електронна поща: [имейл защитен]

@vivienchoi

Следвайте OKEx

Promo
banner
Promo
banner