Recapitulació AMA: Associació MakerDAO i DSR a OKEx Pool

La setmana passada ens va fer molta il·lusió reunir-nos amb Chao Pan, líder de la Xina a MakerDAO, en una sessió Pregunta’m-qualsevol cosa per discutir associació ecosistèmica entre OKEx i MakerDAO, i la Taxa d’estalvi DAI (DSR) exclusiva a OKEx Pool el 14 de febrer de 2020.

MakerDAO és la primera stablecoin descentralitzada del món a la cadena de blocs Ethereum. Després d’haver-se unit a OKEx, els usuaris poden dipositar DAI directament i participar en el DSR per obtenir la taxa d’estalvi del 9,5%, així com una recompensa addicional de la nostra part.

Aquesta AMA es divideix en dues parts, on es va demanar a Chao que compartís l’associació de MarkerDAO amb nosaltres, seguida de Q en directe&A al nostre grup.

。。。。。

Secció 1 – Preguntes de Twitter:

1. Expliqueu la relació entre Okex i MakerDAO? Com ajudarà MakerDAO a okex a desenvolupar OKChain & #OKExDEX?

OKEx és el nostre soci principal i és la primera plataforma important que integra la taxa d’estalvi Dai de Maker. És una col·laboració avançada entre DeFi i els intercanvis tradicionals. Estem encantats d’aportar estabilitat i rendiment de Dai als usuaris d’OK i ajudar a OKEx a aprofundir en el món descentralitzat.

BTW, enhorabona per l’èxit de OKChain testnet!

2. Quins avantatges creieu que aporta a l’ecosistema la col·laboració entre un grup miner innovador basat en l’intercanvi d’actius digitals líder mundial @OKEx i un testimoni estable com Dai i una tarifa DSR exclusiva a OKExPool?

Com molts de vosaltres sabreu, un grup de jocs recompensa als usuaris més fitxes quan el bloquegen durant un període de temps determinat. No obstant això, el valor dels actius subjacents sovint fluctua.

Dai amb DSR té el millor dels dos mons. El preu de Dai és estable a mesura que el dòlar i el retorn de Dai (DSR) estan totalment avalats per la comissió guanyada al sistema, per tant, lliure de risc.

3. Amb l’aplicació del Dai Savings Rate (DSR), quins avantatges i oportunitats tenen els usuaris d’Okex? Per què MakerDAO va triar Okex com a soci líder?

Els usuaris d’OKEx poden bloquejar i retirar qualsevol dels seus Dai en DSR en qualsevol moment sense preocupar-se de la capital. Penseu que DSR és el compte de dipòsit actual d’un dòlar digital o l’equivalent en YueBao d’Alibaba, però amb un rendiment molt superior.

La tarifa exclusiva proporcionada per OKEx Pool juntament amb la consolidada marca de grups OK pot atraure més nouvinguts més enllà de l’abast del mercat existent.

4. El DSR del protocol @MakerDAO que crea ingressos passius per a milions d’usuaris és la manera de @ OKEx de contrapartir les últimes notícies sobre criptografia de mil milions de dòlars que flueix en el finançament descentralitzat??

DeFi (finances descentralitzades) s’ha convertit indiscutiblement en un fenomen. A principis d’aquesta setmana, el valor bloquejat als mercats de DeFi va assolir les fites de 1.000 milions de dòlars, mostrant el benefici i l’avantatge de DeFi: segur, sense fronteres i sense friccions.

OKEx és previsor de DeFi com a líder en finances tradicionals. DeFi esdevindrà principal i veurem que hi ha més instituts financers que ofereixen una cosa com DSR als consumidors; els bancs que no poden competir amb els tipus d’estalvi de DeFi probablement perden dipòsits dels consumidors a empreses com OKEx.

5. Quant de temps va trigar a integrar la velocitat DSR a la xarxa OKExPool, podeu proporcionar una visió general d’alt nivell de les peces implicades i un resum de l’abast de la interacció entre el @MakerDAO i el grup @OKEx??

El procés d’integració va ser realment força fluït.

El protocol Maker és completament obert i es pot composar lliurement. Una bona analogia és Money Legos, qualsevol persona, des d’intercanvis, carteres fins a plataformes de préstec, pot construir-hi productes interessants.

Tenim una guia de desenvolupadors detallada, la podeu trobar a la pàgina de github de MakerDAO.

https://github.com/makerdao/developerguides/blob/master/dai/dsr-integration-guide/dsr-integration-guide-01.md

6. Es pot saber com serà la interfície? El DApp estarà connectat amb OKEX / accessible mitjançant Okex o implementareu una nova interfície d’usuari a la plataforma Okex? O s’executarà completament automàticament sense necessitat de configurar cap configuració i, per tant, sense la necessitat d’una interfície d’usuari?

Els usuaris no necessiten configuracions addicionals, el procés és senzill:

  1. 1) Obriu l’aplicació OKEx
  2. 2) Seleccioneu el "Piscina" fitxa
  3. 3) Vés a "Estaca" i seleccioneu "Dai"
  4. 4) Introduïu la quantitat de Dai que vulgueu apostar
  5. 5) Gaudeix

7. Per què hauria d’utilitzar la funció DSR d’OkexPool com a solució financera per a mi? És una oportunitat per a mi per experimentar finançament descentralitzat en comparació amb els mercats tradicionals?

No crec que les finances descentralitzades siguin un reemplaçament contradictori als mercats tradicionals, sinó que són un component que millora.

La funció DSR a OKEx Pool és un pont perfecte per a aquells que estan acostumats als serveis financers tradicionals per gaudir dels avantatges de DeFi sense deixar la seva plataforma de confiança.

8. Quina diferència té DAI en comparació amb USDT, ja que tots dos proporcionen una moneda estable a l’usuari? ?

És innegable que USDT és molt popular entre moltes borses. Tot i que l’USDT té una gran liquiditat, també té alguns inconvenients, ja que està centralitzat i es podria confiscar i, de manera més clara, l’USDT no us paga cap devolució..

USDT funciona encara millor si el podeu convertir fàcilment a Dai per mantenir i guanyar el DSR i, després, tornar fàcilment a USDT quan necessiteu accedir a altres activitats, per exemple. Fiat ramp-off, negociació de futurs.

9. El 2020 és l’any important per a la criptografia i el blockchain, crec. Llavors, quina és la vostra previsió sobre el futur de les criptomonedes aquest any i els propers anys? Què poden fer #okex i #makerdao per seguir augmentant l’adopció ?

El 2020, crec que hi haurà més acoblaments de DeFi i finances tradicionals.

Estem encantats de treballar amb OKEx per proporcionar millors experiències d’usuari i educar els usuaris de criptografia sobre els avantatges de Dai i DSR.

10. Com vau crear un ecosistema d’usuaris, socis i creadors de contingut, que portés els millors serveis digitals de la vostra classe als mercats emergents?

La visió de Dai és ser la primera moneda imparcial del món. Maker ja té presència en mercats emergents, inclosos els membres de la fundació & comunitats d’Àsia, Amèrica Llatina, Àfrica i molt més a tot el món.

L’associació OKEx segurament ajudarà a ampliar el reconeixement de Maker i accelerarà la globalització de Dai.

Sessió 2: preguntes AMA en directe

1. Si us plau, expliqueu detalladament de què tracta el DAI i com va sorgir la idea del DAI? @pychao

Un fet interessant és que el nom Dai deriva del caràcter xinès 貸, que significa prestar o proporcionar capital per a un préstec.

2. El destí de “ADOPCIÓ” de DeFi està lligat a l’escalabilitat i la usabilitat d’Ethereum. Com tracta MakerDAO d’aquesta afirmació sobre l’adopció de Defi?

Aquesta és una gran pregunta. Actualment, Ethereum continua sent el millor blockchain per a DeFi per la seva descentralització i seguretat. La velocitat d’Ethereum no és un error, sinó una característica. Hi ha una solució de canals d’estat de cadena lateral per a microtransaccions que requereixen una velocitat més ràpida. I ETH2.0 tractarà en gran mesura el problema de l’escalabilitat. Com a infraestructura de DeFi, el protocol Maker és molt flexible, és a dir, es pot migrar en diferents cadenes per a diverses necessitats, però crec que en un futur previsible, ETH és probablement la cadena inicial.

3. Quins són els avantatges & Avantatges de DAI a part de Staking? El podem utilitzar per al pagament en algunes botigues o compres en línia?

Si, tu pots. Dai s’integra com a opció de pagament al comerç de Coinbase, oferint la moneda estable a milions a través de Shopify, WooCommerce i altres comerciants..

https://blog.makerdao.com/dai-integrated-as-a-payment-option-on-coinbase-commerce-offering-the-stablecoin-to-millions-via-shopify-woocommerce-and-other-merchants/

També col·laborem amb molts emissors de targetes de crèdit (per exemple, WireX), podeu enviar Dai directament al vostre compte i pagar-lo sempre que accepti Visa / Mastercard.

4. Quins són els avantatges de Multi-Collateral Dai (MCD) respecte al Single-Collateral Dai (SCD), com ETH per exemple?

MCD és la versió completa de Dai. No només podeu utilitzar ETH com a garantia per emetre Dai, sinó que qualsevol altre actiu digital també és acceptable (BAT per ara) al protocol. Això desencadenarà el potencial del sistema Maker a l’adopció massiva d’actius del món real.

5. Actualment utilitzeu DAI com a bona base per al desenvolupament. Però pensem globalment. No tots els comerciants fora de línia estan preparats per al blockchain. Com voleu contrarestar la inèrcia en adopció entre els minoristes establerts deguts reticències a la transició dels seus propis sistemes de fidelització al vostre sistema? Hi ha algun incentiu financer important que us permeti ampliar l’adopció del vostre producte?

Aquest és un gran punt. No volem reinventar la roda, convèncer tots els comerciants d’utilitzar directament blockchain no és realista. És per això que ens associem amb empreses tradicionals, des d’intercanvis fins a proveïdors de pagaments. Així, des de l’usuari, obtindran les experiències més fàcils. L’avantatge únic de Dai és que crea un mercat monetari global imparable i sense friccions, per això, Dai serà la moneda més competitiva del mercat..

。。。。。

Uniu-vos al nostre grup de Telegram per obtenir actualitzacions i avantatges

No us perdeu els nostres regals, promocions, esdeveniments i moltes altres ofertes del nostre grup Telegram anglès (https://t.me/OKExOfficial_English). Formeu part de la comunitat OKEx per intercanviar idees comercials amb els nostres usuaris de tot el món i pujar de nivell el vostre comerç criptogràfic.

Aviat arribaran més AMA. Fins a la propera vegada, feliç comerç!

。。。。。

。。。。。

Seguiu OKEx a:

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner