OKEx llista 7 fitxes DeFi i afegeix 4 garanties noves per al servei de préstec C2C

L’actualització setmanal OKEx proporciona una visió general de les promocions, concursos, llistats i discussions que s’organitzen cada setmana.

Aquesta setmana a OKEx, hem donat la benvinguda a set emocionants fitxes DeFi i hem afegit suport per a quatre noves opcions de garantia al préstec OKEx C2C, inclosos XRP, LINK, TRX i FIL. També ampliem la nostra primera campanya Happy Friday fins al 14 de desembre, en què els usuaris poden participar per compartir dobles recompenses i tenir l’oportunitat de guanyar un iPhone 12 Pro Max. 

Per oferir més avantatges als nostres valuosos usuaris d’OKB, ens vam associar amb NOWPayments per permetre als titulars d’OKB fer pagaments en línia ràpids i còmodes en qualsevol comerciant en línia associat amb NOWPayments..

Finalment, us convidem a sintonitzar la nostra OKA Community AMA, on parlarem amb Erik Trautman, el CEO de Near Foundation, per debatre tot sobre el desenvolupament del projecte.

Programa de divendres feliç ampliat

Els usuaris encara poden gaudir de la nostra primera campanya de divendres feliços fins al 14 de desembre per compartir el 20% dels ingressos totals d’OkEx derivats de les comissions de transaccions de futurs i permutes perpetues i tenir l’oportunitat de guanyar un iPhone 12 Pro Max o compartir targetes de descompte per un total de 20.000 USD. 

Noves garanties del préstec OKEx C2C: XRP, LINK, TRX i FIL

Hem afegit quatre nous tokens com a garanties al servei de préstec OKEx C2C, inclosos XRP, Chainlink (LINK), TRON (TRX) i Filecoin (FIL).

Associació amb NOWPayments

Ens hem associat amb un proveïdor de serveis de pagament criptogràfic no custodiat ARA Pagaments. A partir del 15 de desembre, els usuaris podran canviar el seu OKB per béns i serveis de qualsevol dels comerciants en línia associats amb NOWPayments. Obteniu més informació sobre aquesta associació aquí.

Promocions

Comerç & Repte de dipòsits: COVER, HEGIC, KP3R, API3 i PICKLE

Durant aquesta promoció, els participants d’OKEx poden compartir un fons de premis de 20.000 USDT negociant i dipositant qualsevol d’aquestes fitxes de la llista: COVER, HEGIC, KP3R, API3 o PICKLE Inscriviu-vos, llegiu els detalls i uniu-vos al repte abans de les 8:00 UTC del 18 de desembre.

#OKExDeFiScoop: regal de 100 USDT

Mireu el vídeo de DeFiScoop amb el nostre soci Frontier, ja que el seu fundador i CEO, Ravindra Kumar, ens guia per la seva plataforma i missió.

Donem 10 USDT a 10 guanyadors. Per compartir 100 USDT, mira el vídeo a respon a les preguntes i segueix les regles per guanyar

Demostració de competència per compte unificat

A mesura que llançarem la nova funcionalitat del compte unificat, organitzarem una competició comercial de demostració perquè els usuaris puguin experimentar aquesta nova funció i compartir premis amb 260.000 USDT Estigueu atents i uniu-vos a la contractació del 14 al 17 de desembre.

Airdrop XYM per a titulars XEM

OKEx admetrà el llançament de símbol (XYM) per als titulars de NEM (XEM). Els dipòsits i retirades de XEM se suspendran a les 8:00 del matí del UTC del 14 de gener de 2021. La instantània de totes les fitxes XEM es prendrà el mateix dia.

Nous llistats aquesta setmana

OKEx ha llistat set tokens DeFi aquesta setmana, inclosos COVER, HEGIC, KP3R, API3, PICKLE, LOON i NU, juntament amb el comerç de marges, l’estalvi i els permutes perpetus per AAVE, CVC i FIL.

COVER, HEGIC, KP3R, API3 i PICKLE

Protocol de cobertura (COVER)

COVER Protocol és un mercat de cobertura de risc descentralitzat per als contractes intel·ligents d’Ethereum, que permet una cobertura peer-to-peer amb els costos de protecció a un preu totalment del mercat. COVER és el testimoni natiu de govern ERC-20 del protocol COVER. Obteniu més informació sobre la llista i comenceu a operar. 

Hègic (HÈGIC)

Hegic és un fabricant de mercats automatitzat i un intercanvi de negociació d’opcions de criptografia en cadena a Ethereum. Actualment, Hegic permet el comerç d’opcions WBTC i ETH. Els titulars d’actius admesos poden dipositar i col·lateralitzar els seus actius per proporcionar liquiditat per al comerç d’opcions i obtenir recompenses. Obteniu més informació sobre la llista i comenceu a operar. 

Keep3rV1 (KP3R)

Keep3rV1 és una plataforma descentralitzada de concordança de treballs per connectar DevOps externs amb projectes que necessiten ajuda per completar diverses tasques. KP3R es crea mitjançant el subministrament de liquiditat a Uniswap per a parells acceptats (actualment KP3R-ETH). Els titulars de tokens poden votar per incloure parells com KP3R-SNX, KP3R-AAVE, KP3R-YFI, etc. Més informació sobre la llista i començar a negociar. 

API3 (API3)

API3 impulsarà un esforç de col·laboració per crear una nova generació d’APIs descentralitzades o natives de blockchain, en resum. API3 permetrà que les plataformes de contractes intel·ligents aprofitin les API per a la creació d’aplicacions significatives d’una manera realment descentralitzada i minimitzada de confiança. Els usuaris poden crear aplicacions descentralitzades potents amb els feeds de dades governats de manera centralitzada i segurs quantificablement de l’API3. Obteniu més informació sobre la llista i comenceu a operar. 

Finances en escabetx (PICKLE)

Pickle Finance és un protocol dissenyat per ajudar a mantenir la clavilla de les stablecoins (DAI, USDC, USDT, sUSD) amb l’ajut d’incentius agrícoles. PICKLE és el testimoni de governança distribuït com a incentiu als proveïdors de liquiditat a Uniswap V2. Obteniu més informació sobre la llista i comenceu a operar. 

Loon Network (LOON)

La xarxa Loon és un concepte a llarg termini que té com a objectiu construir una xarxa de préstecs descentralitzats inter-blockchain. Aquesta xarxa té com a objectiu proporcionar transmissió de dades, fluxos de crèdit i interconnexió d’actius junt amb el suport bàsic de la xarxa. Consulteu els detalls de la llista i comenceu a negociar.

NuCypher (NU)

NuCypher és un sistema descentralitzat de gestió de claus, servei de xifratge i control d’accés. Permet compartir dades privades entre un nombre arbitrari de participants en xarxes de consens públic, mitjançant el xifratge de proxy per delegar els drets de desxifratge d’una manera que no es pot aconseguir mitjançant els esquemes tradicionals de xifratge de clau pública o simètrica..

Els tokens natius s’utilitzen per incentivar els participants de la xarxa a realitzar gestions clau i accedir a operacions de delegació / revocació. Consulteu els detalls de la llista i comenceu a negociar.

Negociació de marges, estalvi i permutes perpetues: AAVE, CVC i FIL

Les funcions de negociació i estalvi de marges AAVE, CVC i FIL estan disponibles a partir de les 6:00 am UTC del 10 de desembre i els usuaris poden començar a negociar-les amb un apalancament de fins a 75 vegades. Vegeu els detalls de la llista.

OKEx en esdeveniments

Pròxim esdeveniment: OKEx Community AMA – Near Foundation

L’11 de desembre parlarem amb Erik Trautman, conseller delegat de Near Foundation, per parlar de tot sobre l’estat actual del projecte. Sintonitzeu l’AMA, que començarà a les 13:00 UTC, al nostre canal oficial de Telegram.  

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner