Obtenir ingressos passius criptogràfics a OKEx: estalvi, participació o préstec C2C

Esbrinar quants diners necessiteu estalviar i com fer créixer els vostres propis actius pot ser un repte. Tant si sou novells en tecnologia blockchain, passant de la banca convencional, com si voleu sortir de la criptofòbia enmig de l’obscuritat mundial, aquí teniu una guia d’inici ràpid per ajudar-vos a entendre com fer créixer els ingressos passius a OKEx.

Maneres d’obtenir ingressos passius a OKEx

Desant és la forma més habitual d’acumular riquesa, ja sigui a la banca tradicional o a l’espai criptogràfic. Aquí, a OKEx, podeu dipositar les vostres criptomonedes de recanvi dins de la vostra cartera per guanyar més fins i tot sense negociar o quan el mercat es quedi curt. Amb el nostre servei d’estalvi de valor afegit, els interessos s’acumularan cada dia a partir del segon dia de dipòsit, de manera que només podeu seure i esperar que el guany us arribi a la butxaca. Actualment, donem suport a un total de 32 actius per al comerç de marge a l’estalvi, sense cap requisit de dipòsit mínim i és molt flexible per a les retirades.

Potser n’haureu sentit a parlar estacada essencialment com l’opció més senzilla i una de les més segures per obtenir ingressos addicionals, on s’anima als usuaris a mantenir monedes a llarg termini per obtenir recompenses més elevades quan expiri el període de participació. Per participar a OKEx Pool, només heu de triar un període de participació, comprovar la rendibilitat estimada abans de subscriure-us al servei i posar les monedes al vostre compte de mineria / participació. A continuació, rebreu rendiments regulars denominats en els actius participatius corresponents. O us podeu subscriure a la nova Dipòsit a termini servei a monedes d’estaca que oscil·la entre un mes i tres mesos amb rendibilitats diferents en els actius corresponents. Sabíeu que en participar en la participació, també participareu en els nostres mecanismes de consens de supernodes i se us recompensarà per la participació del vostre compte per proporcionar consens, votar els canvis i validar les transaccions en cadena?

També podeu prestar la vostra criptografia a OKEx per obtenir ingressos passius. Les nostres novetats Préstec C2C és un mercat obert on els prestataris i els inversors poden contractar o donar préstecs amb tipus d’interès ideals, període de préstec, junt amb un grau suficient de transparència i seguretat. Ara mateix, acceptem Bitcoin (BTC) com a garantia i Tether (USDT) com a moneda del préstec (es donaran suport a més actius en el futur). Això significa que els prestataris poden contractar el seu BTC i assumir USDT per donar suport a les seves estratègies comercials i necessitats financeres, mentre que els inversors poden utilitzar el seu USDT per obtenir ingressos passius a bons tipus d’interès..

Què he de triar, doncs??

Si voleu optar per un pla d’estalvi més tradicional, aneu-hi Estalvis – Tot el que heu de fer és dipositar els vostres actius a Wallet i els podeu retirar sempre que ho necessiteu. No obstant això, l’import dels interessos que obtingueu, òbviament, variarà segons el nombre de monedes que tingueu.

Estaca definitivament, és una altra opció segura per augmentar els vostres ingressos passius: com més temps participeu, més guanyareu, oi? És, en teoria, un mitjà fiable per rebre pagaments periòdics sense haver de dedicar temps a recuperar el mercat dels seus actius participats, també podríeu prendre el temps lliure en altres inversions. Tot i oferir un rendiment superior a l’estalvi, és possible que vulgueu consultar els ROI dels vostres recursos en joc abans de comprometre’s a decidir si val la pena. Això és especialment cert per als comerciants swing, ja que els vostres actius estaran bloquejats i no podran retirar-se fins que finalitzi el període de participació (si heu optat per una participació a termini fix).

Per a Préstec C2C, mostreu el vostre amor per seguir els operadors de criptografia maximitzant l’ús dels vostres recursos de criptografia. Per minimitzar el risc de caiguda del valor de les garanties (és a dir, el preu BTC aquí), la nostra plataforma de préstecs C2C ja ha establert un nivell d’alerta i nivell de liquidació per obtenir una relació de préstec-valor diferent, de manera que pugueu prestar les vostres monedes de recanvi sense preocupacions. Si el valor de la garantia cau per sota del nivell de liquidació i el prestatari encara no augmenta l’import de la garantia, el sistema tancarà la posició per retornar-li el principal, els interessos i els interessos de penalització vençuts, de manera que podreu cobrar el seu principal independentment de les caigudes del valor de la garantia.

Conclusió

Sigui quina sigui la forma d’estalvi que preferiu, podeu estar segur que tenim un sistema de gestió de riscos sofisticat per mantenir segurs els vostres actius de dur guanyat. Feu créixer els vostres ingressos passius avui a OKEx!

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner