La resposta d’OKEx al coronavirus: una actualització de tres mesos de la pandèmia COVID-19

Quan finalitza el mes de març, el que per a molts sembla un mes etern, volíem informar la comunitat de com ens apropem a COVID-19 com a empresa..

Quant al lloc on som, geogràficament, la nostra seu social es troba a Malta i la nostra oficina d’operacions funciona a Hong Kong. També tenim membres de l’equip amb seu a altres països del món.

A tota la companyia, vam començar a implementar la resposta del virus a mitjans de gener.

Des del 30 de març, Hong Kong, en particular, ha experimentat un ressorgiment de les infeccions per COVID-19. Com a resposta, la ciutat ho és apretar mesures de distanciament social i consideració de mesures de quarantena més severes en casos lleus.

La lluita contra el virus no ha acabat a Àsia, mentre gran part del món tot just comença a mobilitzar-se.

En aquests moments d’incertesa, creiem que és més important que mai ser transparents i compartir informació, experiència i consells per mantenir-nos segurs i sans a nosaltres mateixos i als que ens envolten..

Com està responent OKEx al coronavirus? Quan es va implementar la resposta per primera vegada?

Internament, vam implementar una política de treball des de casa a totes les nostres oficines mundials un cop va començar el brot de virus a Àsia. Una vegada més, va ser a mitjan gener, just abans de començar l’Any Nou Xinès.

També vam implementar informes de salut diaris, demanant als nostres prop de 1.000 empleats que facin un seguiment i registren el seu estat de salut dins del nostre sistema de comunicació de la companyia. El moviment és un esforç per assegurar-nos que el nostre equip rebi el suport i l’atenció mèdica que necessiten, per si de cas.

Ens complau informar que fins ara, ni un sol empleat d’OKEx ha contractat el virus i esperem mantenir-lo així.

A més, com moltes (probablement la majoria) d’altres empreses, la nostra política de resposta al virus inclou la suspensió indefinida de viatges relacionats amb la feina.

Quina és la cronologia d’OKEx per a la gestió de virus?

En aquest moment, no tenim una cronologia concreta, que dependrà de com es desenvolupi la situació.

Fins a la setmana passada, per exemple, les nostres oficines a Hong Kong havien estat parcialment obertes, d’acord amb les lleis i directrius locals. Si els empleats sentien la necessitat d’entrar a l’oficina, se’ls proporcionaven màscares, desinfectants i desinfectants i l’oficina es desinfecta regularment..

Per mantenir la densitat baixa, es va demanar a cada departament que no permetés que més del 30% dels membres de l’equip treballessin a l’oficina alhora.

Tot i això, en aquest moment encara estem amb precaució. Des de la setmana passada, l’empresa va tornar a adoptar una política de treball des de casa del 100%, atesa la recent evolució del virus a nivell local i mundial..

El virus afecta les operacions empresarials?

La resposta breu és no. Atesa la naturalesa tecnològica de la nostra empresa, les nostres operacions diàries realment no s’han vist afectades. Tenim la sort de poder gestionar les reunions i les tasques de manera remota.

Com que la plantilla OKEx està descentralitzada per naturalesa i ara és totalment remota, sempre intentem permetre la flexibilitat perquè els empleats puguin desenvolupar les seves pròpies tasques d’acord amb la visió de l’empresa més gran, sense massa microgestió..

Mantenim contacte en xats i fem videotrucades periòdiques als departaments per mantenir tothom a la mateixa pàgina.

L’equip ha après alguna cosa de la transició?

Des de la perspectiva humana, un dels valors fonamentals d’OKEx és que la unitat és la força, i hem vist com aquest valor es desenvolupa en els darrers mesos. Dins de la comunitat OKEx, ens estem ajudant mútuament, tot i la nostra separació física.

Per exemple, es recomana als empleats que expressin les seves necessitats al seu equip i direcció en termes de necessitats, com ara subministraments mèdics, aliments, màscares, etc., i els companys de feina poden oferir ajuda sempre que sigui possible.

Des del punt de vista empresarial, poc després d’implementar la política de treball des de casa, els equips s’han adonat de la necessitat d’establir trucades setmanals (idealment amb vídeo) per estar al dia del treball i del progrés dels altres..

Fins ara, la majoria de nosaltres funciona bé, ja que ens coneixem millor i prenem més consciència de la feina dels altres. Les revisions periòdiques també milloren la col·laboració entre departaments.

El que més falta sense l’entorn d’oficina?

En general, les vibracions de l’empresa continuen sent positives i la gent agraeix la flexibilitat. Però, tot i que som una empresa de tecnologia, ens ha trigat una mica a adaptar-nos a un nou entorn de treball sense contacte.

Tot i que no necessitem estar a l’oficina per poder fer la feina (també tècnicament podem treballar en els nostres portàtils des de qualsevol lloc), moltes persones han expressat definitivament que senten falta de contacte amb els companys, com en el cas de cara a cara. afrontar el compromís durant les reunions.

En general, les reunions presencials són útils per poder llegir les reaccions dels altres a l’instant. A més, a l’inici, de vegades ens feia falta una mica més que a l’oficina per arribar i obtenir una resposta dels companys.

El 18 de març, el conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, va escriure una carta a la comunitat sobre com la companyia ha estat responent al virus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner