El CEO d’OKEx respon a les preguntes dels usuaris sobre la pausa de retirada recent

Aquests són els aspectes més destacats de la sessió Pregunta’m qualsevol cosa de Jay Hao a Telegram – OKEx AMA Series

El 26 de novembre, el conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, es va unir a una sessió en directe Ask Me Anything al canal oficial d’OkEx Telegram i va respondre a les preguntes fetes per alguns dels seus més de 27.000 membres..

El propòsit del xat era connectar-se amb la comunitat OKEx i abordar la recent pausa de retirades de la plataforma, que s’ha reprès des d’aleshores. OKEx ha tornat a funcionar com de costum, tot i que, com explica Jay, “el negoci com sempre” té una aparença diferent.

OKEx porta anys creant confiança oferint una gamma de productes diversa i en constant evolució, establint una forta relació amb la comunitat d’usuaris i, sobretot, proporcionant seguretat líder al sector..

Durant l’AMA, Jay va agrair als usuaris d’OKEx la seva lleialtat i suport, tot i reconèixer adequadament la incertesa que va crear la pausa de retirada.

Què va passar i què es fa per evitar una situació com aquesta en el futur? A aquestes preguntes i més, Jay les va respondre a l’AMA, els aspectes més destacats dels quals es reprodueixen a continuació, mentre discuteix com aquest repte ha creat un “negoci com sempre” més fort a OKEx.

Benvingut, Jay! Aquestes últimes setmanes han estat un moment difícil tant per als usuaris com per al personal d’OKEx. Hem patit un repte immens. Tot i això, sembla que tot va avançar en una direcció positiva. Ens pots explicar què va passar exactament? Com va afectar les operacions de la plataforma?

Jay: Aquest ha estat un moment difícil per a tots nosaltres, però sobretot per als nostres usuaris. Tot i que mai no van haver de preocupar-se per la seguretat dels seus actius, ja que els hem assegurat repetidament que tots els fons són segurs, van haver de fer front a la incertesa, ja que no vam poder donar-los una data exacta de quan s’obririen les retirades. La incertesa pot causar molèsties i estrès, i només ens podem disculpar per això. Estem molt agraïts als nostres usuaris pel seu suport continuat i serem més forts i millors junts amb ells.

La resta d’operacions de l’intercanvi OKEx no van quedar afectades. Vam continuar mantenint un "negoci com sempre" enfocament durant tot el període de suspensió mentre treballava per millorar el sistema de gestió de riscos d’OKEx per salvaguardar els actius dels usuaris, donant suport a la bifurcació de Bitcoin Cash, enumerant el nou actiu (és a dir, BCHA) i llançant fitxes a les carteres dels titulars de Bitcoin Cash..

Hem vist una disminució comprensible de l’activitat comercial a la borsa. Tot i això, també hem rebut molts ajuts i recolzaments dels nostres usuaris, no només a través dels missatges, sinó també quan examinem les dades de les principals plataformes, com ara esbiaixades. Tot i la pausa de les retirades, OKEx es va mantenir fort entre els millors borsaris de futurs de BTC i continua liderant el paquet com el principal intercanvi de derivats en termes d’interès obert en futurs de BTC..

També hem continuat avançant amb la llista de nous projectes i estem en converses amb noves empreses amb les quals col·laborar en un esforç per construir encara més l’ecosistema OKB i millorar l’experiència de l’usuari a la nostra plataforma. Sabem que molts clients han vist afectada la seva confiança en nosaltres i ens excusem sincerament. La nostra tasca a partir d’ara és clara: mantenirem el nostre compromís per recuperar la confiança dels usuaris i garantir que OKEx segueixi sent la seva plataforma d’elecció per invertir i negociar actius digitals..

M’alegro de veure que el desenvolupament de l’ecosistema OKB va continuar, així com que totes les altres operacions de l’intercanvi no es van veure afectades durant la suspensió de retirada. Què opineu sobre aquest incident i com creieu que OKEx hauria de procedir d’aquí per augmentar la confiança de la comunitat de comerç criptogràfic en la plataforma?

Jay: Crec que l’incident va posar de manifest diversos punts molt importants. Va exposar algunes debilitats en els nostres processos interns, que ara som ferms a la correcció. No obstant això, també va destacar la fortalesa de la nostra infraestructura i seguretat, ja que vam poder salvaguardar tots els actius dels usuaris, així com continuar mantenint operacions en totes les altres funcions de l’intercanvi.

Fora d’OKEx, l’incident va posar en relleu la maduresa del mercat de criptomonedes, que es reflecteix en el preu de BTC i altres actius importants en la seva resistència a les notícies. També vam descobrir el grau de fidelitat i fidelitat dels clients d’OKEx i com la confiança s’ha mantingut elevada a la nostra plataforma. No només els agrairem amb generosos programes de recompenses, sinó que també esperem recuperar qualsevol pèrdua de confiança.

També continuarem millorant l’experiència de l’usuari, desplegant nous productes i funcions i escoltant els comentaris dels clients. A part de ser conseller delegat d’OKEx, tinc una altra feina molt important a la borsa, que és el director d’atenció al client. Parlo regularment amb els clients individualment per identificar els seus punts de dolor, escoltar els seus suggeriments i accelerar les seves idees i necessitats a través del nostre procés de desenvolupament de productes..

Com teniu previst tractar el problema de la cartera i dels titulars de claus privades a llarg termini?

Jay: Una vegada més, demanem disculpes per tots els inconvenients i ens esforçarem per millorar contínuament els processos interns per evitar que situacions similars es puguin repetir en el futur. Agraïm sincerament la vostra paciència.

Permeteu-me que comenci a respondre la vostra pregunta dirigint-me a algunes de les afirmacions incorrectes que s’han fet sobre el nostre sistema de seguretat i gestió de carteres:

  1. El nostre sistema de carteres calentes ha utilitzat i utilitzarà sempre un mecanisme multisig per a l’autorització.
  2. Cada clau privada (sí, tenim diversos titulars de claus privades) té una còpia de seguretat. Mai no es perdran actius a causa d’un esdeveniment imprevist que succeeixi a un titular de claus privades.
  3. La pausa de retirada no tenia relació amb cap problema tècnic de la nostra plataforma.

Per avançar, desitgem ser el més transparents possible amb la nostra comunitat, i aquest incident ens ha portat a fer diverses millores en els nostres processos interns. Els detalls actualitzats en relació amb la gestió de claus privades inclouen:

  1. Generació de claus privades
  2. Còpia de seguretat de clau privada
  3. Activació de la clau privada mestra
  4. Activació de la clau privada de còpia de seguretat

Aquí teniu un cop d’ull al nostre darrer mecanisme de cartera calenta:

Visiteu la pàgina següent per obtenir més informació, inclosa una llista de garanties i condicions:

https://www.okex.com/wallet-security

Després que OKEx va anunciar la suspensió de la retirada, es van informar de registres de transaccions en cadena que afirmaven que continuava existint algun flux de sortida en cadena d’OKEx. Això va fer que els usuaris i tot el mercat criptogràfic estiguessin més ansiosos que mai. En lloc de refutar els rumors amb declaracions públiques, per què OKEx no anunciaria directament totes les adreces de cartera i les transaccions en cadena? No seria una manera més transparent per als usuaris de fer un seguiment de la situació?

Jay: Alguns exploradors i canals de blockchain de tercers han marcat públicament algunes de les adreces de cartera d’OKEx. Tanmateix, de vegades els canals etiqueten erròniament altres adreces de cartera com les nostres adreces, cosa que ha provocat el pànic en el passat. Des de fa un temps, ens comuniquem amb aquests canals, un per un, per corregir o eliminar els informes equivocats.

En els propers mesos, llançarem un nou pla de transparència d’intercanvi que permetrà als usuaris controlar de prop les adreces de cartera en qualsevol moment.

S’acaba rumorant que la recent suspensió de retirada va ser el resultat d’una acusació de blanqueig de diners per part de les autoritats xineses. Com podeu alleujar les preocupacions dels usuaris sobre aquests rumors?

Jay: Com a una de les primeres plataformes establertes en aquesta indústria, OKEx desenvolupa negocis sota la premissa d’un estricte compliment dels marcs regulatoris de tot el món. Aquest és un dels nostres principis principals. Si participem en blanqueig de diners o altres operacions il·legals sospitoses, no podem créixer amb aquesta indústria.

Com es va afirmar en molts anuncis anteriors, la investigació no té cap relació amb OKEx. Hem establert, implementat i continuem perfeccionant els mètodes contra el blanqueig de diners, el finançament antiterrorista i el comerç & Programa de Sancions Econòmiques des dels nostres inicis per garantir una plataforma de negociació d’actius digitals robusta i compatible. Volem promoure activitats comercials legals i transparents i mantenir una sòlida reputació entre els nostres clients, reguladors i la indústria dels actius digitals.

Amb la propera reobertura de les retirades, ho vaig saber ha preparat una sèrie de programes de recompenses dels usuaris. Jay, ens pots explicar més coses??

Jay: Per expressar les nostres disculpes i agrair als nostres fidels usuaris la seva confiança, llançarem diversos programes de compensació i recompensa.

El primer serà el programa de recompenses Happy Friday. Per als usuaris que hagin realitzat ingressos, hagin posat fitxes o hagin negociat durant el període de temps en què es van tancar les retirades, OKEx col·locarà el 20% de les comissions del contracte en un fons d’incentius que s’emetrà com a pagament únic als usuaris en els seus actius i les condicions de transacció. El càlcul del pes de l’actiu serà doble per als titulars d’OKB.

En segon lloc, renunciarem a les taxes de servei i les retornarem als usuaris. Per als usuaris els actius dels quals superessin els 10.000 USDT abans de l’anunci a les 00:00 (HKT) del 24 de novembre de 2020, s’emetrà una targeta de bonificació de comissió valorada entre un mínim de 100 USDT i un màxim de 1.000 USDT.

Per a tots els usuaris de la plataforma, cada divendres es continuaran emetent incentius sobre ingressos per comissions de transaccions futures i de permutació perpetua, i els titulars d’OKB sempre tindran l’opció de duplicar el càlcul del pes dels seus actius.

Al finalitzar, la revisió del protocol i els procediments OKEx estan en marxa, i aquest serà un procés continu. Per tal d’evitar pertorbacions de plataformes similars en el futur, hi haurà una avaluació constant d’una llista diversa de factors que avancen.

Jay i tot l’equip d’OKEx expressen un sincer agraïment a la comunitat per la seva paciència i lleialtat durant la pausa. L’equip sap que s’ha de guanyar la confiança i està a l’altura del repte.

A mesura que la criptografia continua avançant en el corrent principal, OKEx se centrarà humilment a construir l’ecosistema OKB, millorar l’oferta de productes, connectar positivament amb la comunitat i millorar encara més l’experiència d’usuari a la plataforma..

OKEx es manté ferm en el seu compromís d’oferir una plataforma de negociació de primer nivell i de continuar sent un líder de confiança i confiança en la indústria.

Seguiu OKEx

 https://twitter.com/OKEx

 

https://www.facebook.com/okexofficial/

 

https://www.linkedin.com/company/okex/

 

https://t.me/OKExOfficial_English

 

https://www.reddit.com/r/OKEx/

 

https://www.instagram.com/okex_exchange

Lloc web: https://www.okex.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner