AMA Recap: cofundador de Mantra DAO i membre del Consell, John Patrick Mullin

El 3 de setembre, OKEx va convidar John Patrick Mullin, cofundador i membre del consell de Mantra DAO, a una sessió AMA amb la nostra comunitat de Telegram. L’AMA va veure com els nostres convidats donaven una visió general del projecte, del seu lloc en l’ecosistema financer descentralitzat i de les seves característiques clau. Aquesta resum inclou les preguntes i respostes d’aquella sessió.

Si us plau, podeu presentar-vos i donar a la nostra comunitat una comprensió de quin tipus d’origen empresarial proveniu i de com l’heu aplicat als vostres rols dins de Mantra DAO?

Sóc originari dels Estats Units, però vaig passar gairebé els darrers deu anys a l’estranger, després d’haver fet els meus estudis universitaris a Espanya, el primer màster a Alemanya i el segon a Xangai. Vaig fer un doble màster en Econ i Gestió.

Em vaig unir a l’espai criptogràfic a temps complet el 2017, però vaig estar actiu des del 2015 i vaig comprar el meu primer Bitcoin (malauradament, només uns quants) el 2013. Em vaig mudar a Hong Kong el 2018 i vaig ajudar a crear una empresa d’assessorament i intercanvi de criptografia abans de llançar HK oficines d’una empresa de corretatge amb llicència nord-americana que té l’única llicència SEC per distribuir valors digitals juntament amb Will Corkin.

Després, em vaig unir a l’equip de Rio DeFi com a assessor i, darrerament, m’he centrat a construir i llançar Mantra DAO, un DAFi DeFi centrat en la participació, els préstecs i la governança, i l’ecosistema de Polkadot. Les meves especialitats són el desenvolupament de negocis, la recaptació de fons, l’economia simbòlica i, en el meu dia a dia, sóc responsable de les operacions i l’estratègia de Mantra DAO.

M’encarrego molt d’anada i tornada amb els nostres inversors institucionals, de col·laboracions amb projectes PoS per convertir-me en un validador i d’intercanviar llistats.. 

Per tant, per als nostres membres que encara no estiguin familiaritzats amb el projecte, ens podeu donar una visió general d’alt nivell sobre què és Mantra DAO i quina avantatge competitiva aporta al panorama DeFi??

Sí, segur. Mantra DAO és un DAO estructurat per ser governat completament pels titulars de la fitxa OM, mitjançant el qual els usuaris poden rebre recompenses financeres mitjançant la participació en els nostres productes d’estalvi (és a dir, participació) i préstecs, a més d’utilitzar la fitxa OM per participar en la governança i la votació. sobre els canvis dins de l’ecosistema i la plataforma.

A més, podeu guanyar-vos una reputació en aquest sistema mitjançant el nostre protocol Karma intern, que és un sistema com una puntuació de crèdit, de manera que podeu rebre avantatges econòmics millorats, com ara taxes d’interès més baixes sobre préstecs, comissions més baixes per participació, préstecs poc garantits i altres coses divertides.

Ens hem inspirat en molts dels principals projectes de DeFi i hem agafat trossos de tots ells per fer realment una plataforma DeFi tokenitzada completa que tingui tots els elements bàsics d’un banc criptogràfic, però que tingui una experiència gamificada a través del Karma Protocol i joc de loteria Mantra Pool. I tot està lligat en un bon embalatge amb la marca zen Mantra, OM i Karma.

Expliqueu-nos com el vostre DAO beneficia de manera única el finançament obert en l’economia d’avui i de demà?

Pel que fa a això, crec que la gent ha vist com el sistema bancari tradicional és inaccessible per a aquells del món en vies de desenvolupament, o simplement ineficient, i una experiència terrible per tractar. Vull dir, acabo de passar una hora al banc avui, perquè, malauradament, encara no sóc una despesa criptogràfica al 100% a la meva vida. Va ser un dolor total i vaig perdre molt de temps.

Utilitzarem la nostra experiència en finances tradicionals i criptogràfiques per desenvolupar un sistema més obert i integral que permeti a les persones de tot el món i de manera sense permisos accedir als serveis financers bàsics que es mereixen els éssers humans: un lloc segur per estalviar els vostres diners i obtenir un tipus d’interès legítim, accés a facilitats de crèdit i préstec, etc..

Teníem prop de 1.000 persones de 81 països que participaven a la nostra OMI (és a dir, l’oferta inicial de membres) i, actualment, després de dues setmanes de TGE, tenim prop de 9.600 adreces que mantenen el testimoni OM …!

A més, la naturalesa no custòdia de molts dels nostres productes ofereix un nivell de seguretat millorat. Com es diu, no les vostres claus, ni les vostres monedes.

Podeu dir-nos quan espereu que la participació es publiqui i quines funcions i / o incentius il·lusionaran per als adoptants i titulars?

Tindrem dos tipus d’aposta. un és on s’executaran programes d’intercanvi amb els nostres socis d’intercanvi centralitzats. Tindrà un TAE fix i seguirà els mateixos termes d’aposta que l’aposta en cadena. Actualment, es publica en directe a Bithumb Global i BitMax, i actualment s’estan apostant aproximadament 40 milions d’OM.

Esperem que aquest nombre sigui encara més elevat perquè llançarem apostes OM amb OKEx en un futur imminent.

La nostra comunitat ho demanava i vam treballar amb l’equip d’OkEx i desenvoluparem un programa de participació bastant impressionant per als usuaris i la comunitat d’OkEx.!

Pel que fa a la nostra participació en cadena nativa, implementarem una participació senzilla per a diverses cadenes PoS diferents en les properes setmanes.

Estigueu preparats per a almenys cinc anuncis de col·laboració i validació en els propers 2 dies (donar o trigar uns dies). 

Això és independent de la participació en DOT i KSM, per la qual compartirem guies pas a pas sobre com designar els nostres nodes Mantra DAO per obtenir recompenses de participació de token natives. Poc després, afegirem recompenses addicionals de participació en OM, cadena per cadena.

Els vostres productes de préstec seran una gran part de l’ecosistema de Mantra. Podeu donar una visió general del vostre pla de llançament en tres fases i per què ho feu així?

Disposarem d’un producte de préstec multifàsic que inclou tant un protocol de préstec propietari similar a Maker, però amb garantia multiactiu de cadena creuada, com un préstec subcolateralitzat mitjançant el protocol Karma, així com altres integracions de protocols de préstec..

Incorporarem el cultiu de rendiments d’Ethereum a l’ecosistema de Polkadot, integrant-nos també amb els protocols Compound, Aave i altres protocols agrícoles i préstecs ETH directament a la nostra plataforma..

Una altra característica interessant de la qual no parlem tant és la "aposta líquida" i el concepte DeFi Flywheel. Aquí és on els usuaris poden simbolitzar els seus actius en joc, creant-ne un derivat, que us permet operar i utilitzar lliurement l’actiu, tot mantenint la seguretat de la xarxa d’una cadena PoS.

Per tant, podeu apostar pel vostre DOT, per exemple, que obtindrà recompenses de participació a DOT + OM i, a continuació, podeu vincular-lo a DOT i crear el derivat (omDOT), amb el qual podreu demanar prestat per negociar-ne qualsevol, o compreu més DOT o altres actius per recuperar i guanyar més DOT + OM.

Per descomptat, haureu de desenrotllar el contracte per tornar i reclamar totes les recompenses, però bàsicament és així, i podeu fer-ho amb qualsevol actiu de participació (com els actius de les cinc associacions que anunciarem al setmanes vinents).

XTZ, BAND, KAI, SRM, ATOM, KAVA, TOMO, LUNA, etc. són projectes PoS d’alt potencial i estem examinant-los tots..

Com es beneficien els titulars de la fitxa OM a l’ecosistema? Quin poder tenen els individus dins del model de governança? Per què és tan atractiu i quins són els requisits bàsics per participar-hi??

Això és extremadament important per a nosaltres, sobretot perquè som un "governat per la comunitat" plataforma i, essencialment, hem vist en el passat que els DAO no tenen particularment incentius per votar, o que el procés és immensament complex perquè la persona mitjana pugui participar.

Volem fer DeFi per a les masses i permetre que tothom, independentment de si té 1 OM o 1 milió d’OM, pugui fer sentir la seva veu

Per tant, al nostre sistema, només necessitem que els usuaris participin en OM per poder votar, però pot ser amb tan sols 1 OM.

Cada OM aposta representa un vot dins del sistema Mantra DAO.

Els titulars d’OM que participin en OM podran proposar canvis a l’ecosistema Mantra DAO, inclosos, entre d’altres, canvis en:

  • Tipus d’interès
  • Nivell d’inflació OM
  • Subvencions a l’ecosistema
  • Addició d’actius de participació addicionals
  • Afegir productes de préstec addicionals

Fins i tot hem estructurat la Fundació DAO Mantra de manera que els beneficiaris de la pròpia fundació siguin els titulars de tokens OM

Serà encara més sorprenent quan els nostres nodes Mantra DAO siguin els cinc primers de cada cadena de blocs que validem en el futur i generin una quantitat significativa de recompenses per al DAO.

Per cert, aquest és el nostre objectiu intern per a totes les cadenes: el màxim validador de cinc!

Preguntes sobre la comunitat

Tens algun sistema de cremada / recompra de moneda o algun pla de gravació de fitxes per augmentar el valor de la fitxa OM i atraure inversors a invertir?

Aquesta és una molt bona pregunta. Per tant, tenim diverses funcions que segueixen un model de recompra i gravació. Això comença amb la piscina Mantra, mitjançant la qual els usuaris poden cremar 1 OM per obtenir una entrada a la piscina. A mesura que el preu de l’OM segueix creixent, és possible que hàgim d’avaluar la quantitat d’OM que cal gravar per a l’entrada. A més, els usuaris hauran de cremar OM per obrir i tancar CDP (és a dir, posicions de deute garantides) per al préstec estable de la moneda. I, finalment, el Mantra DAO també utilitzarà el 50% de les seves recompenses de participació diàries per comprar OM al mercat lliure.

Quina va ser la fita més gran que va tenir el vostre projecte fins ara? Quin és el pla per als propers anys??

Crec que hem tingut molts èxits sorprenents, tot i que en un temps increïblement curt. Des de la nostra OMI massivament subscrita, fins a un llançament increïble i una llista en més de 11 borses, inclòs OKEx, en dues setmanes, a més de ser acceptat al programa Substrate Builders, que és un programa d’incubació d’ecosistemes gestionat per Parity i Web3. Podeu llegir-ne més aquí.

I, per descomptat, tenir prop de 10.000 adreces que tinguin el testimoni OM en menys de dues setmanes també és increïble. Estic segur que encara hi ha més titulars individuals, tenint en compte que molts estan apostant pels intercanvis.

Com poden beneficiar els mecanismes de consens PoA de DeFi en comparació amb els mecanismes de consens PoS i PoW?

Actualment, RioChain, la cadena que estem construint, és un model PoA, però avança ràpidament cap a un model PoS més descentralitzat. Creiem fermament en el concepte de flippening, on els valors de la xarxa de les monedes PoS eclipsaran les monedes PoW en un futur proper. Per cert, també executarem un validador de RFuel com un dels validadors de Genesis.

Aquests darrers dies he monitoritzat OM i ha tingut un augment considerable, creieu que es deu? Ha començat l’adopció per mitjà de la recaptació?

Crec que hi ha diversos factors importants per què els nostres seguidors de token han crescut en els darrers dies / setmanes:

  • Gran nombre d’apostes (al voltant de 40 milions d’OM estacades).
  • Augment de la visibilitat, per exemple, llistats en grans intercanvis com OKEx.
  • Hype envoltant els projectes de Polkadot: hi ha una raó per la qual vam llançar amb un ERC-20 el mateix dia que la transferibilitat del DOT. No va ser casualitat.

Per què encara utilitzeu la cadena de blocs d’Ethereum per als tokens OM mentre té una velocitat lenta??

Per tant, he respost parcialment a això anteriorment, però, essencialment, el testimoni OM actual és una versió ERC-20 que té com a finalitat purament obtenir el testimoni en mans dels nostres inversors i aconseguir que estiguin prèviament condicionats a la participació. Passarem a la nostra moneda mainnet una vegada que RioChain mainnet es llanci en els propers mesos.

On puc comprar OM?

Actualment cotitzem a més de 11 borses, però crec que OKEx és un bon lloc per començar, ja que hi som.

Expliqueu-nos els vostres plans per al 2020, en què esteu treballant actualment i amplieu la llista de grans intercanvis?

Actualment, estem treballant en el llançament de la primera versió de la nostra plataforma, que inicialment se centrarà en l’aposta, seguida d’un govern en cadena senzill una vegada que RioChain estigui en directe. A continuació, llançarem la nostra plataforma de préstecs i funcions addicionals, com ara Mantra Pool i Karma.

Alliberarem un full de ruta tecnològic més detallat i el llançarem en un futur pròxim, a més de continuar compartint més informació sobre el nostre progrés tecnològic a mesura que obrim la nostra base de codi al públic i compartim més informació sobre l’equip de desenvolupadors que ha estat treballant darrere. les escenes.

Com a projecte basat en la comunitat, com puc contribuir amb la meva quota al vostre èxit? Tens un programa d’ambaixadors mundials o un sistema de recompensa de referències? Tinc algun avantatge en mantenir-me a llarg termini??

Sí, tenim un programa d’ambaixadors dissenyat pel nostre membre del consell, Will Corkin, i el nostre assessor d’estratègia, el professor Nick Krapels. Si us plau, estigueu atents a més anuncis sobre aquest programa!

Quins rols juga la Fundació Web3 a Mantra DAO? Ningú no aconsegueix res de valor per si mateix, no? si us plau comparteix les teves associacions per tenir èxit?

Per tant, tal com he compartit en una de les preguntes, estem treballant amb Parity i Web3 mitjançant el programa d’incubació de Substrate Builders al qual ens van acceptar. Mantra DAO encara no ha sol·licitat una subvenció de la Fundació Web3, però és una cosa que tenim previst fer abans d’acabar l’any.

Veig que la comunitat DAO Mantra creix, però com us poden ajudar els usuaris? Com podem contribuir amb la nostra quota per aconseguir el vostre èxit?

Hi ha moltes maneres en què la comunitat pot ajudar-nos, i comença donant suport als nostres nodes delegant-los els seus actius per tal d’obtenir recompenses interessants. A més, els usuaris poden ajudar el suport apostant per OM i participant en el procés de governança i votació. Com més comentaris de la comunitat tinguem, millor, segons la nostra opinió. Per descomptat, tothom pot ajudar també compartint les nostres notícies i anuncis i sent un sòlid defensor de nosaltres a l’espai!

Aquesta entrevista s’ha editat per claredat.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner